Húsz év a magyar design szolgálatában + exkluzív videó

Az intézményi háttér nélkül szervezett kiállítás és programsorozat két évtized alatt a régió egyik legjelentősebb dizájn- és összművészeti kiállítás- és rendezvénysorozatává vált. A Határtalan design névre keresztelt projekt két kurátora, Szigeti Szilvia textilművész és Radnóti Tamás belsőépítész a dizájnt tág keretbe helyezi, amelynek középpontjában a különböző régiók, kultúrák közötti párbeszéd, a kreativitás és az innováció áll, összekapcsolva a tárgy- és a formatervezést, a vizuális művészeteket, az előadó-művészetet és a képzőművészetet.

2024. 05. 20. 6:30
A jubileumi Határtalan design kiállítás a Kiscelli Múzeumban Fotó: MTI/Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A káprázatos válogatásban 22 ország több mint kétszáz alkotójának munkái láthatók, reprezentatív olasz, osztrák és szlovák fókusszal, de nem marad el a nemzetközi kortárs ékszer szekció sem, sőt, a projekt történetéhez kapcsolódó retrospektív anyagot is láthat a közönség. A csodálatos, szemet gyönyörködtető tárgyak között Szigeti Szilvia segített eligazodni.

A tárlat június 23-ig tekinthető meg a Kiscelli Múzeumban.

A videót készítette: L. Szabó Fruzsina

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.