idezojelek

Ilyen amikor Juszt Lászlót pofon csapja a valóság

Kezitcsókolom!

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Földi Imre

Orbán Viktor levelet írt a Fidesz támogatóinak, hogy lehetőségeikhez mérten segítsék a Fideszt.  A miniszterelnök levele szerint azért kéri a támogatást, mert – mint írja – a tét nem kisebb, mint hogy Magyarország továbbra is előre megy, vagy visszafordul a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba. 

„Egy veszélyekkel teli korba léptünk, ahol egyszerre kell megküzdenünk a járvánnyal, az egyre erősödő illegális migrációval, és Brüsszel, valamint a Soros-birodalom egyre agresszívabb beavatkozási kísérleteivel” – olvasható a kormányfő levelében, amit a következőképpen zár: „Nem szabad visszafordulnunk, Magyarországnak előre kell mennie!”

Na ez volt az a pillanat, ami kiverte a biztosítékot a baloldal egyik leghangosabb megmondóemberénél. Juszt, aki Facebook-oldalán rendszeresen kelti a hangulatot az Orbán-kormány ellen, most teljesen maga alá került: 

„Komolyan nem értem, hogyan dőlnek be még mindig az emberek Orbán ötleteinek. Itt van ez a »koldulós, kunyerálós csekk«. Miért hiszi bárki is el azt, hogy a sok ezer milliárdos lenyúlt közvagyon mellett a beetetett »hívők« 5.000 forintjaira van szüksége Orbánnak a választási kampányhoz. (...) Ha mondjuk százezer megvezetett birka küld 5-5.000 forintot. Az 500 millió. Ez nekik nem pénz. Ennél sokkal többet költenek el a Fidesznél csak a Facebookra. Ez a sárga csekk akció csak arra való, hogy a végén elmondhassák, hogy 2 millióan támogatták a Fidesz kampányát 5-5.000 forinttal."

Ilyen, amikor szembejön a valóság és kioszt egy méretes pofont a leghangosabb hőzöngőnek. Ugyanis a baloldal rendszeresen kér ilyen-olyan támogatásokat, sokszor követhetetlen célokra. Érdekes módon ez eddig nem zavarta az egykori „kezitcsókolom” riportert. Gondolom az sem okozott problémát neki, hogy az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje rendszeresen kér pénzt a támogatóitól az ellenzéki összefogás eddig igencsak döcögő kampányára. Sőt, ezek szerint Bige László műtrágyakirály nagyvonalú támogatását is helyénvalónak tartja. Érdekes, hogy mindig csak akkor van probléma abból, ha valaki támogatást kér, ha történetesen az illető jobboldali, ha baloldali kér, akkor az helyénvaló. Azt azonban érdemes megjegyezni, hogy a baloldal (a jobboldallal szemben) nemcsak kérni szokott, hanem elvenni is: pl. 13. havi nyugdíjat, családi és otthonteremtési kedvezményt, ráadásul rendszeres adó- és rezsiemelésekkel megcsapolta a családok jövedelmét. A beetetett baloldali hívőkét is!

 Na ezt hívják kettős mércének. De ezt már megszokhattuk, így működik a módfelett modern és toleráns, ultra pc baloldal. Miért működne másképpen az egyik legnagyobb szekértolójuk?

Összenő, ami összetartozik.

Borítókép: Tiszteletdíjat kapott Juszt László újságíró, műsorvezető, a Tisztelet Társaságának III. Tavaszköszöntő tiszteletgáláján a Papp László Budapest Sportarénában, 2008. március 4-én (Fotó: MTI/Földi Imre)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Törékeny porcelán

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Az ABBA-tól a nem bináris senkiig

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Menetelünk az atomháborúba

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

„Mit röhögtök, magatokon röhögtök!”

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.