idezojelek

Futótűzként terjed a neten Szabó Tímea önfényező badarsága

Az öndicséret büdös.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Amióta a Fidesz is megnevezte a jelöltjét a főpolgármesteri posztra Szentkirályi Alexandra személyében, Szabó Tímea idegesebbnek tűnik. Így már két erős kihívóval is szembe kell néznie Karácsony Gergelynek, aki ténykedése során hibát hibára halmozott. Szinte semmi sem valósult meg eddigi ígéreteiből. Csődközelbe kormányozta a koszossá, rendezetlenné és kaotikussá vált várost. Működése alatt a balliberális vezetésű főváros parkolóhelyeket számolt fel, megemelte a parkolási díjakat és kiterjesztette a fizetős zónákat olyan helyeken is, amelyek korábban ingyenesek voltak.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Írásos ígérete ellenére, nagy dugókat okozva, nem adta vissza az autósforgalomnak a Lánchidat, emellett városszerte megjelentek a biciklisávok mellett az úgynevezett Geri-karók: az Üllői úti és Váci úti sávval közfelháborodást váltott ki nemcsak a budapestiek, de a mentők között is – a Geri-karók növelik a káoszt és a dugókat városszerte.

Ez a valóság, ezt érzékelik a budapestiek

Ezzel szemben Szabó Tímea legutóbbi posztja tiszta öndicséret, ami a régi mondás szerint bizony büdös. Különösen, ha nincs mögötte valós teljesítmény. A Párbeszéd – ZÖLDEK ügyvezető társelnöke a következőket írta a Facebookra kitett posztjában:

A város szabad, zöld és szolidáris jövőjét azok az európai források szolgálják, amelyeket Budapest megszerzett, kilobbizott, kiharcolt magának. Jövőt adunk Budapestnek! (...) A Fidesz rombol. Mi ellenszélben is a budapestiekért dolgozunk."

Kedves Tímea, pont ebből a jövőből nem kérnek a budapestiek. Elegük van Karácsony ámokfutásából.

Borítókép: Szabó Tímea és Karácsony Gergely (Forrás: Facebook)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.