idezojelek

Hernádi Judit odaszúrt Orbánnak, de balul sült el a támadása

Van még kérdés, művésznő?

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A Heti hetes egykori sztárjáról, Hernádi Juditról legutoljára akkor írtam, amikor Gulyás Márton vendége volt a Partizánban még tavaly novemberben. A Jászai Mari-díjas, baloldali színésznő nem hazudtolta meg önmagát, ezúttal is bizonyította, hogy nem kedveli a konzervatív kormányt, kőkeményen beleszállt Orbán Viktorba és a kormányába: „Volt egy nagy tanulság, mióta itt »rendszerváltás« volt. […] Ennek valami értelme kell hogy legyen, de nem idevonatkozóan. Én abban hiszek, hogy Európát tekintve van értelme annak, hogy ez itt velünk történik. Az, hogy ez itt így van, az például Európának megmutatta, hogy mi az, amiben lépnie kell. Rossz, savanyú kovász. Sz…r benne lenni.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A beszélgetésből kiderült, hogy a művésznő is csak európai megoldásban, külföldi segítségben bízik, ha a kormány elmozdítására gondol, mert meglehetősen rossz véleményt fogalmazott meg az ellenzéki pártokról.

A művésznő a napokban ismét hallatott magáról. A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban rendezett fórumbeszélgetésen volt vendég, amelyet a kerület ellenzéki polgármesterjelöltje, Mustó Géza Zoltán szervezett, és Gyurcsány főpolgármester-jelöltje, Karácsony Gergely is tiszteletét tette rajta. A Blikk tudósított az eseményről, ahol Hernádi a következőket mondta: Számomra váratlanul beszorultam a baloldalra, miközben én liberálisnak tartottam magam. Nem voltam baloldali, csak baloldali érzelmű. Ennek azóta megvan a következménye, például nem tehetem be a lábam az M1-be, az M2-be, azt hiszem, egyik tévébe sem az RTL-en és az ATV-n kívül. (…) Azt gondolom, ez a lányomat is érinti, de hát ezt bizonyítani nem tudom. Anyaként ezt borzalmasan rossz megélni, mert önmagamért tudom vállalni a felelősséget, de az, hogy ő esetleg nem azt kapja, amit kaphatna, amit megérdemelne, nos, ez nagyon rossz."

Kissé furcsa, hogy a Heti hetes című műsorban vállalt kormánygyalázó szerepe után miért lepődött meg azon, hogy be lett sorolva a baloldalra, hiszen bizonyította hétről hétre, hogy oda tartozik. Amit a lányáról mondott, az szintén nem állja meg a helyét, hiszen Tarján Zsófia, a Honeybeast együttes énekese tavaly a TV2 szuperprodukciójában, a Sztárban sztárban szerepelt mint versenyző. Úgyhogy meg is dőlt Hernádi állítása. Igenis foglalkoztatják a lányát kormányközelinek mondott televízióban is.

Egyébként pedig a színésznő most is ráerősített a baloldali elköteleződésére, hiszen ellenzéki figurák meghívásának tett eleget, de ha ez nem lett volna elég, el is mondta újságírói kérdésre, hogy kik a kedvenc politikusai: Én nagyon kedvelem Karácsony Gergelyt, egyszer már színházban is ültünk egymás mellett, egy remek Alföldi Róbert-darabot néztünk meg a Katonában. Nem sok olyan politikus van, akit szívből szeretek. Ő az egyik. A volt belügyminisztert, Kuncze Gábort kedveltem még nagyon, illetve a korábbi miniszterelnököt, Bajnai Gordont."

Karácsony, Alföldi-darab, Katona József Színház, ahol a DK-soknak jókora kedvezmény jár, Kuncze és Bajnai. Van még kérdés, művésznő?

 

Borítókép: Hernádi Judit a Partizán műsorában (Forrás: YouTube/Partizán)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Az internet halott

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Képeslapok a mai Európából

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Csak a leadott szavazat számít

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

A porba alázott baloldali szavazó

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.