Babos Tímea egyesben már a nyitókörben búcsúzott Dubajban

Babos Tímea egyesben a nyitókörben búcsúzott a százezer dollár (29,8 millió forint) összdíjazású keménypályás dubaji női tenisztornán. Később Gálfi Dalma viszont továbbjutott.

Forrás: MTI2020. 12. 08. 10:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világranglistán 115. kedden a kínai Vang Hszi-jü (123.) ellen lépett pályára, a két óra 19 perces összecsapás mindhárom szettje sima volt, de Babos csak a másodikban diadalmaskodott. Később Gálfi Dalma viszont bejutott a nyolcaddöntőbe. A világranglistán 222. magyar játékos a ranglistás helyezéssel nem rendelkező izraeli Mika Dagan Fruchtmant győzte le két játszmában. Gálfi a második körben a cseh Barbora Krejcikova és a svájci Viktorija Golubic összecsapásának győztesével találkozik. Babos és Gálfi hétfőn párosban győzelemmel rajtolt, előbbi a francia Kristina Mladenovic, utóbbi a szlovák Tereza Mihalikova oldalán.

Eredmények, egyes, 1. forduló (a 16 közé jutásért):

Vang Hszi-jü (kínai)–Babos Tímea 6:3, 2:6, 6:1

Gálfi Dalma-Mika Dagan Fruchtman (izraeli) 6:3, 6:1

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.