Négymilliárd dollárba került az óriáscégnek Ronaldo húzása

CR7 észrevette, hogy az asztalon két üveg Coca-Cola várta, és ő ezt egyáltalán nem értékelte.

Magyar Nemzet
2021. 06. 16. 10:56
Cristiano Ronaldo, Coca-Cola
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fernando Santos szövetségi kapitány mellett a portugál játékosok közül vett részt a Magyarország elleni Európa-bajnoki mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. A luzitánok csapatkapitánya még le sem ült, már magára hívta a figyelmet: észrevette, hogy az asztalon két üveg Coca-Cola várta, és ő ezt egyáltalán nem értékelte.

Ronaldo előbb csak rosszallóan nézte az üvegeket, majd fogta, és eltolta őket az asztal sarkára, hogy minél messzebb legyenek tőle. Az ötszörös aranylabdás köztudottan nagyon vigyáz az egészségére, ezt ezekben a pillanatokban is bizonyította, egy üveg ásványvizet felmutatva utalt arra, hogy mindenkinek inkább vizet kellene innia. Majd undorodva hozzátette: „Coca-Cola.”

Hamar kiderült, hogy mennyit is ér Ronaldo szava. A Coca-Cola részvényárfolyama rövidesen 1,6 százalékot csökkent, a piaci értéke pedig 242 milliárd dollárról 238 milliárdra zuhant.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.