Sallai Rolandék gólzáporos meccset nyertek meg a Bundesligában

Sallai Roland csereként állt be a a Wolfsburgot 3-2-re legyőző Freiburgba a Bundesliga 26. fordulójában, Schäfer András meggyógyult, csereként ő is pályára lépett az Union Berlinben, amely 1-1-et játszott a Vfb Stuttgarttal.

Magyar Nemzet
2022. 03. 12. 18:13
05.03.2022, xtgx, Fussball 1.Bundesliga, RB Leipzig - SC Freiburg emspor, v.l. Roland Sallai (Freiburg, 22), Christophe
IMAGO-IMAGES-SPORTS/ Fotó: IMAGO/Michael Taeger
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem nyert, de az egy ponttal is biztosan elégedett a Bayern München. A Bundesliga 26. fordulójában a bajorok a Hoffenheim vendégei voltak, a hazai csapat vezetett, Christoph Baumgartner 32. percben szerzett góljára az első félidő hosszabbításában a góllövőlistát immár 29 találattal vezető válaszolt. A Bundesliga 1963-as megalapítása óta ez volt a Bayern 1934. mérkőzése az élvonalban, ezzel beérte az örökrangsor élén a jelenleg másodosztályú Werder Brement. A csapat tíz pont előnnyel áll a tabella élén, az őt üldöző Dortmund vasárnap lép pályára.

 

Fotó: Andreas Gora

Gólzáporos meccset hozott a Freiburg és a Wolfsburg találkozója, a 84. percben lépett pályára a Freiburgban. Akkor 2-1-re vezetett a csapata, miután már az első félidőben kétgólos előnyre tett szert Vincenzo Grifo duplájával. A vendégek azonban kiegyenlítettek, és úgy tűnt, el is visznek egy pontot, ám a 87. percben Schlotterbeck egy 19 méteres, védhetetlen lövéssel megszerezte a győztes gólt a Freiburgnak. a 66. percben állt be az Union Berlin együttesébe, amely otthon 1-1-es döntetlent játszott a Stuttgarttal.

A Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot alkalmazó RB Leipzig vasárnap az utolsó helyezett, menthetetlen Fürth vendége lesz, ha nyer, akkor éppen a Freiburgot szorítja le a még Bajnokok Ligáját érő negyedik helyről, az Union Berlin a hetedik helyen áll.

Bundesliga, 26. forduló: Augsburg–Mainz elhalasztva, Freiburg–Wolfsburg 3-2, Hoffenheim–Bayern München 1-1, Union Berlin–Vfb Stuttgart 1-1, Mönchengladbach–Herta 18.30. Vasárnap: Leverkusen–Köln 15.30, Dortmund–Bielefeld 17.30, Frankfurt–Bochum 17.30, Fürth–Leipzig 19.30

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.