Osztálynyit lépett előre a magyar válogatott honosított játékosa

Az idén honosított és a magyar labdarúgó-válogatottban eddig háromszor pályára lépett Callum Styles meghosszabbította a szerződését Barnsley-vel, amely kölcsönadta őt egy évre a Millwallnak.

Magyar Nemzet
2022. 09. 02. 15:06
Callum Styles
Callum Styles Forrás: Millwall FC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyári átigazolási időszak utolsó a napja a magyar labdarúgó-válogatott szempontjából és érdekes fejleményt hozott. Az idén honosított Callum Styles érdekes üzletet kötött klubjával, a Barnsley-vel. 2025-ig meghosszabbította a szerződését a harmadik vonalba az előző idény végén kiesett együttessel, amely viszont ezért cserébe kölcsönadta őt a másodosztályú Millwallnak. Személyes karrierje szempontjából természetesen kedvező, hogy egy osztállyal magasabban játszhat, a Championshipből a magyar válogatottba is könnyebb bekerülni.

Callum Stlyes a Szerbia elleni barátságos mérkőzésen debütál csapatában tavasszal, majd a Nemzetek Ligájában szerepelt a németek elleni itthoni 1-1, valamint az angolok elleni, wolverhamptoni 4-0-s diadal alkalmával.

Borítókép: Jól áll Callum Stylesnak a Millwall meze (Fotó: Millwall FC)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.