Szurkolói balhé: a rendőrt is fellökték Szombathelyen + videó

Múlt vasárnap a Szombathelyi Haladás–Pécsi MFC NB II-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt a Haladás Sportkomplexumnál a két szurkolótábor összecsapott egymással. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.

Magyar Nemzet
Forrás: Vaol.hu2023. 03. 24. 13:02
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint azt a  Vas Népe megírta, a Haladás–Pécs bajnoki mérkőzés előtt a vendégszurkolók a hazai drukkerekre támadtak, a rövid csatát pedig a rendőrök zárták le. A hazaiak részéről körmendi kosár- és Budapest Honvéd-szurkolók adták ki a tábort, a pécsieket szolnoki kosárlabdadrukkerek is erősítették. S az egyik vehemens pécsi szurkoló az egyik rendőrt is fellökte. A lap megkereste a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, pontosan mi történt és volt-e előállítás. Válaszában a rendőrség az alábbiakat közölte:

„A szombathelyi rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. Jelenleg a beszerzett információk, a kamerafelvételek elemzése és értékelése van folyamatban.”

Az NB II-es találkozó egyébként 1-1-re végződött. A tabellán a Pécs az ötödik, a Haladás a hetedik helyen áll.

Borítókép: A Haladás stadionja előtt volt a balhé (Forrás: Vaol.hu)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.