Így vette üldözőbe a kifosztóit Leclerc a Ferrarijával + videó

Négy embert letartóztatott az olasz rendőrség, akik a gyanú szerint még tavaly rabolták ki Charles Leclerc Formula–1-es versenyzőt. A most nyilvánosságra hozott felvételeken jól látszik, hogy a Ferrari versenyzője autójával üldözőbe vette a méregdrága órájával együtt robogón távozó tolvajokat.

Magyar Nemzet
2023. 04. 05. 11:03
LECLERC, Charles
Dzsidda, 2023. március 19. Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzõje a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szaúdi Nagydíja elõtt a dzsiddai utcai versenypályán 2023. március 19-én. MTI/AP/Haszan Ammar Fotó: Haszan Ammar
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három férfit és egy nőt vett őrizetbe a rendőrség kedden, akik a hatósági közlemény szerint Charles Leclerc ellen követtek el bűncselekményt tavaly április 18-án Viareggóban. A monacói pilóta egy csapatnyi Ferrari-szurkolóba botlott Olaszországban, akik közös fotókat és aláírásokat kértek tőle, a tumultusban pedig egyiküknek sikerült levennie a méregdrága órát Leclerc csuklójáról. A hírek szerint egy egyedi tervezésű Richard Mille-óráról volt szó, melynek az értéke eléri a 23 ezer eurót.

A rendőrség közleménye szerint két tolvaj robogón távozott sietve a helyszínről, egy pár pedig egy terepjáróban követte őket, a négyes minden bizonnyal összedolgozott. A rendőrség nyilvánosságra hozott egy videót is, amelyen az látszik, hogy Leclerc egy fekete Ferrari 488 volánja mögött egyből üldözőbe vette a tolvajokat, miután észrevette a lopást. Tiszta Tolvajtempóban vagy Halálos iramban.

A több hónapot felölelő nyomozás során a gyanúsítottaknál házkutatást tartottak, és két értékes órát is találtak, a közlemény azonban azt nem részletezi, hogy Leclerc órája előkerült-e. Érdekesség, hogy nem ez volt az egyetlen ehhez hasonló eset a közelmúltban az F1 mezőnyében, hiszen Lando Norrist még a 2021-ben megrendezett labdarúgó Európa-bajnokság döntője alatt fosztották meg az órájától.

Leclerc-re rájár a rúd az utóbbi időben, az F1 mostani idényében három futamból kettőn nem ért célba, egyszer pedig a hetedik helyen végzett. Bahreinben például egy dobogós helyezéstől esett el a Ferrari meghibásodása miatt, Szaúd-Arábiában pedig ő kapta az idény első rajtbüntetését.

Borítókép: Charles Leclerc a pályán és azon kívül is izgalmas életet él (Fotó: MTI/AP/Haszan Ammar)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.