Ronaldo öt méterről kihagyta, majdnem felrobbant, kiestek + videó

Nem voltak jó napjai az utóbbi időben Cristiano Ronaldo csapatának, a szaúdi al-Nasszr a bajnokság legutóbbi két fordulójában csak egy pontot szerzett. S ma este a helyi Király-kupa elődöntőjében is elvérzett, hazai pályán 1-0-ra kikapott az al-Vehdától, így nem jutott be a fináléba. Ronaldo kihagyott egy nagy helyzetet, s egyszer a felső lécet találta el.

Magyar Nemzet
2023. 04. 24. 22:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szaúdi bajnokság legutóbbi két fordulójában az al-Nasszr idegenben játszott: az al-Fejha otthonában 0-0-ra végzett, az al-Hilal vendégeként 2-0-ra kikapott; múlt kedden utóbbi meccs volt az, amelynek a lefújása után az őt froclizó hazai szurkolóknak, akik Lionel Messit éltették, a nemi szervét markolászva „válaszolt”, s ebből nagy botrány kerekedett. A helyi labdarúgó-szövetség azonban a szőnyeg alá söpörte a történteket, az al-Nasszr pedig olyan fotót és videót osztott meg a klasszisáról, amelyeken feltűnően jó kedve volt.

Ronaldo
Ronaldo nem vette szívére a kritikákat Forrás: Twitter/ALNassr FC

Szóval, az al-Nasszr két egymást követő meccsén egy gólt sem szerzett, pedig Ronaldo mindkét találkozón az első perctől az utolsóig a pályán volt. S az ötszörös aranylabdás az előző kilenc bajnoki meccsén 11-szer bevette az ellenfelek kapuját. Az al-Nasszr a szaúdi bajnokságban jelenleg a második, három ponttal áll az al-Ittihad mögött, de egy meccsel többet játszott. Ma a Király-kupa elődöntőjében jött el a javítás lehetősége Ronaldónak és az al-Nasszrnak is, amely hazai pályán játszhatott a bajnokságban csak 13. helyen álló al-Vehda ellen. Az al-Nasszr háza táján a meccs előtti napon remek volt a hangulat, Ronaldo fotósként is bemutatkozott.

Ronaldo
Ronaldo új szerepkörben Forrás: AlNassr FC

A mai mérkőzés azonban egészen más képet hozott.

Ez nem Cristiano Ronaldo meccse volt

Ronaldo a 11. percben remekül mozdult egy kapu elé ívelt labdára, de öt méterről a kapusba lőtte.

A 23. percben pedig az al-Vahda megszerezte a vezetést, egy szöglet után a hazaiak nem tudtak felszabadítani, és a francia Jean-David Beauguel akrobatikus mozdulattal lőtt a kapuba (0-1).

Az első játékrész végén Cristiano Ronaldo úgy ment be az öltözőbe, hogy szinte felrobbant a méregtől...

A folytatásban az al-Nasszr nagy mezőnyfölényben, és az 53. perctől emberelőnyben játszott, de nem talált be az ellenfele kapujába, Ronaldo pedig a 82. percben a felső lécet találta el.

A 97. percben még egy óriási helyzet maradt ki, miután Ronaldo középre visszafejelte a labdát.

Az persze döbbenetes, hogy a portugál milyen magasra ugrott.

A kupadöntőbe azonban az al-Vahda jutott be.

Borítókép: Ronaldónak semmi sem sikerült (Forrás: Twitter)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.