Rohamrendőrök kísérték a magyar szurkolókat Montenegróban + videó

Hivatalosan csak 500 jegyet kaptak a magyar szurkolók a Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőre, mégis sokkal többen buzdíthatják Marco Rossi labdarúgó-válogatottját a podgoricai Városi Stadionban. Rohamrendőrök álltak sorfalat a magyar drukkerek immáron hagyományos vonulásának, írja az Origó helyszíni tudósítója.

Magyar Nemzet
2023. 06. 17. 17:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2016-os Európa-bajnokság óta szokás, hogy a külföldi válogatott meccsek előtt közös vonulást szervez a magyar tábor, s így volt ez Podgoricában is, a montenegróiak elleni mai Eb-selejtező előtt. Az Origó tudósítása szerint az MLSZ arról tájékoztatott, hogy a helyi szervezők 500 jegyet adtak a magyar drukkereknek, de ennél jóval többen vonultak, ugyanis számos montenegrói szurkoló továbbadta a jegyét, így a magyar tábornak kijelölt szektor mellett a lelátó fedett hosszú oldalán is sok magyar szurkoló ül.

Az Origó leírása szerint rohamrendőrök sorfalával kísérve, énekelve, színes füstbe burkolózva vonultak a mieink. Az elővigyázatosság indokolt volt, de a félelem nem: a magyar drukkerek a legkisebb balhé nélkül tették meg a nagyjából tízperces utat.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Nézze meg a vonulást és az érkezést a stadionhoz:

Borítókép: A magyar szurkolók vonulása Podgoricában (Fotó: Origó)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.