Szalai Ádám kellemetlen helyzetben: súlyos testi sértéssel vádolják

A magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitányát, Szalai Ádámot ismét kihallgatták és ezúttal már súlyosabb bűncselekménnyel gyanúsítják egy decemberben történt utcai verekedés után.

Magyar Nemzet
2023. 06. 17. 11:39
null
Budapest 20220926 Labdarúgás 2022 Nemzetek Ligája NL Magyarország Olaszország Fotó Árvai Károly Nemzeti Sport Szalai Ádám szurkolók Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

tavaly december végén került összetűzésbe egy 21 éves férfival a bazilikánál. A 86-szoros válogatott csatár korábbi beszámolója szerint egy társaság belekötött az öccsébe, Szalai pedig ekkor mellkason rúgta a sértettet, aki azt állítja: a válogatott korábbi csapatkapitánya földön fektében is belerúgott.

Az esetet követően Szalai vallomást tett: jogos önvédelemre hivatkozott, elmondása szerint öccsét féltette. Azt ugyanakkor tagadta, hogy a férfiba akkor is belerúgott, amikor már a földön feküdt. 

Korábban Szalai Ádámot garázdasággal és könnyű testi sértéssel gyanúsították, a 24.hu azonban úgy értesült, elkészültek az ügyben a szakvélemények, a rendőrség súlyosbított a bűncselekmény minősítésén, a csatárt pedig ismét kihallgatták.

„A BRFK súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt folytat eljárást, amely során egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki. Az eljárás eredményességének érdekében további információt nem áll módunkban közölni” – közölte a hírportállal a Budapesti Rendőrfőkapitányság.

Borítókép: Szalai Ádám (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.