Mindent megtett azért, hogy gyűlöljék őt a drukkerek

Az Inter ultrái nem felejtenek. A BL-döntős milánói klub szurkolói még emlékeznek arra, amikor Juan Cuadrado a Juventusban játszott tavasszal és piros lapot kapott az Inter ellen. A Juventus korábbi szélsőjének nem lesz könnyű dolga az új csapatánál. Az Inter-drukkerek figyelmeztetik, hogy változnia kell, miután „mindent megtett” azért, hogy megutáltassa saját magát.

Magyar Nemzet
2023. 07. 19. 15:25
Juventus v FC Internazionale - Italian Cup
Juventus v FC Internazionale-Italian Cup TURIN, ITALY, APRIL 04:Juan Cuadrado, of Juventus, celebrates with his teammates after scoring during the Italian Cup semifinal first leg football match between Juventus and FC Internazionale at the Allianz Stadium in Turin, Italy, on April 04, 2023. Isabella Bonotto / Anadolu Agency (Photo by Isabella Bonotto / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) Fotó: Europress/AFP/Isabella Bonotto
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Inter ultrái üdvözlik a Juventus korábbi szélsőjét, Juan Cuadradót, de figyelmeztetik, hogy változnia kell, miután „mindent megtett” annak érdekében, hogy megutáltassa saját magát. A kolumbiai szélső orvosi vizsgálaton esett át a BL-döntős klubnál, mielőtt aláírta az egyéves szerződést. Az Inter ultrái hétfőn este tiltakoztak Cuadrado szerződtetése ellen, és azon voltak, hogy találkozhassanak a Juventustól érkező szélsővel.

Ám ez nem valósult meg, mindenesetre a milánói drukkerek úgy tűnik, készen állnak arra, hogy maguk mögött hagyják a múltat, de ma egy transzparenssel „üdvözölték” Cuadradót. „A mai napig mindent megtettél azért, hogy gyűlöljünk téged. Ha mást akarsz, neked kell bebizonyítanod.”

A Juventusnál eltöltött nyolcéves időszaka alatt Cuadrado gyakran feldühítette az Inter-szurkolókat, és a Nerazzurri elleni utolsó meccsét Torinóban piros lappal zárta.

Borítókép: Juan Cuadrado Juventus-mezben (Fotó: AFP)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.