Szoboszlai Dominik a Bajnokok Ligája-győzelemre vágyik + videó

Mozgalmas napok állnak a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya mögött. Szoboszlai Dominik immár hivatalosan is a Liverpool játékosaként látogatott haza Magyarországra, ahol elárulta, Bajnokok Ligája-győzelemre vágyik és magyar válogatottsági csúcstartó akar lenni.

Magyar Nemzet
Forrás: Metropol2023. 07. 04. 19:24
Budapest 20230704 Szoboszlai Dominik sajtótájékoztató Fotó:Árvai Károly/Nemzeti Sport Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

csak néhány napot töltött Liverpoolban, kedden már Budapesten találkozott a sajtó néhány képviselőjével. Sok időt persze nem tölthet itthon a magyar válogatott csapatkapitánya, hétfőn visszautazik Angliába, kedden kezdi az új idényre a felkészülést a Liverpool.

Legalábbis csapatszinten, hiszen Szoboszlai elárulta, hogy kapott már programot a liverpooli erőnléti edzőtől.

Az elmúlt néhány nap nagyon intenzív volt. Orvosi vizsgálatok, médianap, néhány házat is megnéztem, ahol a jövőben lakhatok majd – idézte fel Szoboszlai.

A Liverpool Németországban és Szingapúrban is edzőtáborozik, mielőtt elkezdődik a tétmeccsek sorozata: augusztus 13-án a Chelsea ellen játszik a Premier League első fordulójában a csapat, amely ősszel az Európa-liga csoportkörében is érdekelt lesz. Szoboszlai nem ígérte meg, hogy addigra már ő lesz a Vörösök első számú szabadrúgáslövője.

–  Edzéseken oda fogok állni én is a szabadokhoz, remélem hogy egyet-kettőt eltalálok. De nem az a célom, hogy rögtön elvegyem a lehetőség másoktól.

Hosszabb távon viszont sokkal komolyabb célokat is megfogalmazott Szoboszlai a nyilvánosság előtt: meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját és hazai válogatottsági csúcstartó akar lenni.

Borítókép: Szoboszlai Dominik édesapjával, Szoboszlai Zsolttal  a sajtóbeszélgetésen (Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.