Megvan, hogy melyik csatornán láthatjuk Szoboszlai El-meccseit

Az RTL közleményben tudatta, hogy szeptember 21-től, amikor elindul az Európa-liga és az Európa-konferencialiga csoportköre, fordulóként tíz mérkőzést közvetít, kettőt az RTL Három csatornán, a többit pedig az RTL+ előfizetős internetfelületén. A sorozatban az első mérkőzés rögtön a Liverpoolé lesz, várhatóan Szoboszlai Dominikkel.

2023. 09. 13. 16:33
Liverpool FC v Aston Villa - Premier League
1656971626 Fotó: Matt McNulty
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jönnek az UEFA Európa-liga és az UEFA Európa-konferencialiga legújabb szezonjának futballmérkőzései – így indul az RTL Magyarország szerdai közleménye, amelyben arról ír, hogy fordulónként, csütörtöki napokon, két mérkőzést közvetítenek élőben az RTL Három nevű tévécsatornán. Az RTL+ előfizetői emellett fordulónként további nyolc meccset nézhetnek online streamelve, szintén élőben. Összesen tehát tíz meccsel, a legtöbb mérkőzés esetében magyar kommentárral és szakértőkkel, összefoglalókkal és kéthetente jelentkező magazinműsorral várja az RTL Három és az RTL+ a foci szerelmeseit.

 

Az Európa-liga/Európa-konferencialiga közvetítésének joga itthon az M4 Sporté és az RTL-é, az első választás a közmédia csatornájáé. Az M4 Sport a csoportkörben minden fordulóban a Ferencváros Ekl-csoportmeccsét fogja közvetíteni, így a Liverpool mérkőzései az RTL-hez kerülnek. Az új idény első, RTL-es találkozóján a magyar válogatott csapatkapitánya, a nyáron Liverpoolba szerződő is pályára lép, a Vörösök szeptember 21-én, 18.45-től az osztrák LASK vendégeként kezdenek. Az első fordulóból az RTL Három közvetíti még a holland Ajax és a francia Marseille mérkőzését is, online viszont Kleinheisler László csapatának, a görög Panathinaikosznak, valamint klubjának, a Freiburgnak a meccse is látható lesz.

Az első forduló kínálata
Szeptember 21., csütörtök
E csoport
18.45: LASK (osztrák)–Liverpool (angol) (tv: RTL 3)
F csoport
18.45: Panathinaikosz (görög)–Villarreal (spanyol) (tv: RTL+)
G csoport
18.45: Sheriff Tiraspol (moldovai)–AS Roma (olasz) (tv: RTL+)
H csoport
18.45: Bayer Leverkusen (német)–Häcken (svéd) (tv: RTL+)
A csoport
21.00: Olympiakosz (görög)–Freiburg (német) (tv: RTL+)
21.00: West Ham (angol)–Topolyai SC (szerbiai) (tv: RTL+)
B csoport
21.00: Ajax Amsterdam (holland)–Olympique Marseille (francia) (tv: RTL 3)
C csoport
21.00: Rangers (skót)–Betis (spanyol) (tv: RTL+)
D csoport
21.00: Sturm Graz (osztrák)–Sporting CP (portugál) (tv: RTL+)

Borítókép: Szoboszlai Dominiktől remélhetően sok gólörömöt láthatunk majd (Fotó: Getty Images/Matt McNulty)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.