Mi kell ahhoz, hogy elégedett legyen? Kuznyecov Szergej megint kifakadt

Hiába nyert simán, 6-2-re a DVTK a III. kerület elleni Magyar Kupa-meccsen, a Diósgyőr csapatának vezetőedzője, Kuznyecov Szergej legalább egy komoly hiányosságot látott a csapata játékában. És ezt szóvá is tette az öltözőben a szünetben, majd a találkozó végén is.

2023. 09. 18. 8:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Diósgyőr vasárnap 6-2-re nyert a harmadosztályú III. kerületi TVE otthonában a labdarúgó Magyar Kupa második fordulójában. Ám a miskolciak vezetőedzője, Kuznyecov Szergej nem volt maradéktalanul elégedett csapata játékával, és ezt a játékosok tudtára is adta. Majd a találkozó után megosztotta gondolatait a sajtótájékoztatón.

Kuznyecov Szergej nem volt maradéktalanul elégedett     Fotó: Nemzeti Sport

– A legfontosabbat megcsináltuk, továbbléptünk, sok szép góllal, de teljes mértékben nem vagyok megelégedve, mert voltak időszakok, amikor úgymond abbahagytuk a futballt, amit nem lett volna szabad megcsinálnunk. De volt egy kemény beszélgetés bent az öltözőben a srácokkal – olvasható Kuznyecov meccs utáni értékelése a Csakfoci portálon.

– Remélem, megértik a játékosok, hogy amikor már 3-0-ra vezetnek, akkor kellene elkezdeniük futballozni, élvezni a játékot, erről beszélünk folyamatosan az edzéseken, a mérkőzéseken, 

mert ha a csapat élvezi a futballt, akkor a szurkolók is élvezni fogják.

 Ezért mondom, hogy az eredmény nem rossz, továbbjutottunk, de még sok munka van előttünk, és ezeket a dolgokat el kell távolítani a lehető legrövidebb úton, már kemény mérkőzések vannak előttünk, és a következő ellenfelek nem fogják elnézni nekünk ezeket a hibákat. Nem a kapott gólokkal vagyok elégedetlen, hanem magával a játéktartalommal és a csapat mentalitásával. Nem szabad abbahagyni futballozni 3-0 után, a 15. percben. Megmutattam nekik félidőben, hogy hogy nézett ki ez az oldalról, és látták. A másik félidőben aztán megint gólt tudtak szerezni, jobbak voltak, de utána megint megálltak. 

Nem nekem kellene hajtani oldalról őket, hanem nekik kellene élvezni ezt a játékot. A meccs után egyből leteremtettem őket, mert nem tetszett, amit láttam

– fogalmazott a szakvezető a találkozót követő sajtótájékoztatón.

Nem ez az első kirohanása

A labdarúgó NB II előző szezonjának 32. fordulójában az akkor listavezető Diósgyőr meglepetésre csak 1-1-es döntetlent ért el hazai pályán a Mosonmagyaróvár ellen. A csapat edzője a lefújás után nem kímélte a játékvezetőt és a szerinte csak a védekezéssel foglalkozó óváriakról is megvolt a véleménye.

Borítókép: Kuznyecov Szergej nem volt elégedett a kupameccs után (Fotó: dvtk.eu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.