Pesics nem bánná, ha minden meccsen ez lenne a forgatókönyv

Bár elmondása szerint a Csukaricski elleni Ekl-mérkőzésen nem játszott jól, a Ferencváros támadóját, Alekszandar Pesicset rendkívül boldoggá teszi, hogy az utolsó másodpercben győztes gólt szerzett.

2023. 12. 01. 8:02
PESICs, Alekszandar Ferencváros Csukaricski Ekl
Leskovac, 2023. november 30. Aleksandar Pesic (k), a Ferencváros játékosa a gyõzelmet jelentõ gólja után a labdarúgó a Konferencia-liga csoportkörének ötödik fordulójában játszott Cukaricki - Ferencvárosi TC mérkõzésen a szerbiai Leskovacban 2023. november 30-án. Cukaricki-Ferencvárosi TC 1-2. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alekszandar Pesics a Genk után a Csukaricski ellen is betalált az Európa-konferencialigában. Utóbbi gólja igazán emlékezetes marad a 31 éves szerb csatárnak, hiszen az utolsó másodpercben szerezte, ráadásul győzelmet ért a Ferencvárosnak.

A csütörtöki, szerbiai mérkőzésen szinte végig hátrányban lévő magyar bajnok játékosai nem dobták be a törölközőt, bíztak egymásban, ennek volt eredménye a 2-1-es siker.

– Az utolsó másodpercben lőttem be a gólt, ez hihetetlen. Az elején nem éreztem jól magam, vártam a lehetőségre. Köszönöm a csapattársaimnak, a szünetben sokat beszéltünk arról, hogy higgyünk egymásban. A végén is kértem a labdát, aztán amikor megkaptam, az olyan volt, mint amikor a csatár becsukja a szemét. Meg akartam a legjobbat mutatni magamból. Nem úgy játszottam, ahogy tudok, de az utolsó pillanatban sikerült megmutatnom, mit tudok. Ha minden meccs így alakul, aláírom – nyilatkozta az M4 Sportnak a honfitársai estéjét elrontó gólszerző.

 

Borítókép: Alekszandar Pesics győztes gólja (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.