Szó sincs önelégültségről Diósgyőrben, és néhány játékosnak rezeg a léc

A Diósgyőr labdarúgócsapata újoncként a hetedik helyen zárja az évet az NB I-ben. Kuznyecov Szergej vezetőedző elmondta, többnyire elégedett volt a játékosai szereplésével, de vannak, akiknél rezeg a léc, hogy maradhatnak-e a csapatnál.

2023. 12. 19. 13:22
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A feljutást követően a klub vezetői azt a célt tűzték ki, hogy stabil, ütőképes csapat legyen a DVTK. Ezt hellyel-közzel sikerült elérnünk, ám szó sincs önelégültségről, hiszen az a cél, hogy az együttes a tavasszal még inkább meghatározó szerepet játsszon a magyar labdarúgásban – nyilatkozta a Ripostnak Kuznyecov Szergej vezetőedző.

A 41 éves szakvezető azt is elárulta, mire van szükség az előrelépéshez.

– Némi erősítés és kemény, sérülésmentes téli felkészülés kell ahhoz, hogy feljebb lépjünk a tabellán. Néhány hiányposztra szeretnénk új embereket találni. A labdarúgók most a megérdemelt pihenőjüket töltik, miközben a szakmai stáb tagjai elemeznek, értékelnek és szorgalmasan játékosokat néznek – fogalmazott a tréner.

Kuznyecov Szergej arról is beszélt, hogy az ősz folyamán akadt egy-két gyengébben teljesítő játékos, akiktől egyelőre nem válnak meg, lehetőséget adnak nekik a felzárkózásra, és a teljesítményüket is majd csak a felkészülés után elemzik.

A szakvezető köszönetet mondott a diósgyőri szurkolóknak, akik a DVTK idegenbeli meccsein is nagy segítséget nyújtottak a csapatnak.

Borítókép: Kuznyecov Szergej (Forrás: Dvtk.eu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.