Folytatódik Marco Rossi meghatározó emberének pechsorozata

Nem játszhat Schäfer András az Union Berlin szombati bajnokiján a Hoffenheim ellen. Marco Rossi válogatottjának meghatározó tagja a múlt héten fejsérülést szenvedett a Bundesligában, ami miatt még pihennie kell.

2024. 02. 16. 16:08
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bundesliga legutóbbi fordulójában Schäfer egy kemény ütközés során csúnyán összefejelt a Wolfsburg horvát válogatott futballistájával, Lovro Majerrel, mindketten vérző fejjel terültek el a földön, majd kötéssel a fejükön térhettek vissza a pályára. Schäfert ezután az 59. percben cserélték le.

kötéssel a fején sem kímélte magát (Forrás: X/Union Berlin)

Úgy tűnt, nincs nagy baj, hiszen alapembere az Instagramon viccesen reagált a sérülésére: „Ez futball. Nem balett” – írta ki Schäfer.

A jelek szerint azonban elővigyázatosságból nem játszhat a hétvégén. Az Union Berlin a Hoffenheim elleni meccs beharangozójában azt írta, hogy a magyar középpályást még kímélni kell a fejsérülése miatt.

Schäfer tavaly rendkívül peches évet hagyott a háta mögött, több részletben összesen 272 napot hagyott ki, mialatt az Union 36, a magyar válogatott 10 meccséről hiányzott a sérülései miatt. Tavaly novemberben tért vissza a pályára, a tavaszi szezonban eddig minden meccsen játszott, az utóbbi négy alkalommal már rendre kezdőként.

Az Union a 15. helyen áll a Bundesligában, szombaton a nyolcadik Hoffenheim otthonában lép pályára (15.30).

Borítókép: Schäfer András fejsérülés miatt nem játszhat (Forrás: X/Union Berlin)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.