Fegyelmi ügy a Ferencvárosnál, a csatár kikerült a keretből!

Alekszandar Pesics határozatlan időre kikerült a Ferencváros labdarúgócsapatának keretéből. A döntés hátterében az áll, hogy a szerb támadónak „nézeteltérése volt” a csapatkapitány Dibusz Dénessel.

2024. 03. 18. 12:11
Alekszandar Pesics Ferencváros
Debrecen, 2024. február 28. Aleksandar Pesic, a Ferencváros játékosának gólöröme a labdarúgó MOL Magyar Kupa nyolcaddöntõjében játszott Debreceni VSC-Ferencvárosi TC mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. február 28-án. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vasárnapi, Ferencváros–Puskás Akadémia (1-1) találkozó után a sajtótájékoztatón megkérdezték Dejan Sztankovicsot, a Fradi vezetőedzőjét, hogy Alekszandar Pesics miért nincs a zöld-fehérek keretében. A tréner csak annyit válaszolt: „Csak azokról a játékosokról kívánok beszélni, akik játszottak, vagy a kispadon voltak.”

Alekszandar Pesics Francisco Ortega
Alekszandar Pesics egy ideig biztos nem játszik az FTC-ben. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A csakfoci.hu információi szerint fegyelmi vétség állhat a háttérben. Pesicsnek a napokban „nézeteltérése” volt csapatkapitánnyal, de korábban is adódtak vele problémák. Az üggyel kapcsolatban a portál megkereste a Ferencvárost, a klub pedig válaszolt is.

„Alekszandar Pesics fegyelmi vétséget követett el, ezért határozatlan időre kikerült a keretből. Mindig a Ferencváros érdekei a legfontosabbak, azokat egyetlen játékos személyes érdekei sem írhatják felül” – írta válaszában az FTC sajtóosztálya.

A 31 éves csatár a nyáron érkezett a Crvena zvezdától, ebben az idényben összesen 29 mérkőzésen tizenkét gólt és hat asszisztot jegyzett minden sorozatot figyelembe véve.

 

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Bortítókép: Alekszandar Pesics, a Ferencváros játékosának gólöröme a labdarúgó Mol Magyar Kupa nyolcaddöntőjében játszott Debreceni VSC–Ferencvárosi TC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. február 28-án (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.