Istenben bízik a Real Madrid ellen horrorsérülést szenvedett játékos + videó

Míg a Real Madrid a játékvezetővel volt elfoglalva a Valencia elleni meccs után, a hazaiak nem tudtak igazán örülni a 2-2-es döntetlennek. A csapat guineai játékosa, Mouctar Diakhaby ugyanis horrorsérülést szenvedett a Real Madrid elleni mérkőzés hajrájában, miután Aurélien Tchouaméni ráesett. Diakhabyra egy év kihagyás vár.

2024. 03. 03. 19:52
Mouctar Diakhaby Valencia Real Madrid horrorsérülés
Fotó: AFP/Jose Jordan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mi is beszámoltunk a Valencia és a Real Madrid szombati esti meccséről, amely 2-2-re végződött. Míg a Real Madrid játékosai a hármas sípszó után szerzett, így meg nem adott góljuk miatt bosszankodtak, a Valencia játékosai a Mouctar Diakhaby horrorsérülése utáni sokkon próbálták túltenni magukat. A klub a mérkőzés másnapján megerősítette, amit a felkavaró képekből és a guineai futballista fájdalmas ordításából is sejteni lehetett: Diakhabyra hosszú, várhatóan egyéves kihagyás vár.

Mouctar Diakhaby Valencia Real Madrid horrorsérülés
Mouctar Diakhaby néhány meccsen már a kapitányi karszalagot is viselhette a Valenciában, a Real Madrid elleni horrorsérülés után hosszú kihagyás vár rá (Forrás: X/Valencia CF)

Diakhaby ősszel kisebb sérülés miatt hiányzott néhány meccs erejéig, majd az év elején az Afrika-kupán szerepelt, ahol Guinea válogatottjával a negyeddöntőig jutott.

Visszatérése után a Sevilla, majd a Real Madrid ellen is kezdett a Valencia védelmében, utóbbi meccs 86. percében esett rá teljesen vétlenül Aurélien Tchouaméni. Az eset megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.

Diakhabynak teljesen természetellenes helyzetben állt a térde az eset után. A Valencia játékosára egy év kihagyás vár.

Diakhaby maga is üzent szörnyű sérülése után.

„Köszönöm az üzeneteket. Egyelőre nem tudok válaszolni, de rendben vagyok, a családommal együtt. Isten kezében van az irányítás.”

Borítókép: Mouctar Diakhaby a földön, csak néhány játékos mert a közelébe menni (Fotó: AFP/Jose Jordan)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.