Odamondott Kloppnak az ellenfél, a Liverpool edzőjének a fogai is szóba kerültek

Megint pontokat vesztett a Liverpool, amely szombaton a West Ham United otthonában ért el 2-2-es döntetlent, amivel valószínűleg végleg kiszállt a Premier League bajnoki címéért folytatott küzdelemből. A West Ham edzője, David Moyes eleresztett egy nagy poént a meccs után, aminek címzettje Jürgen Klopp volt. A Liverpool német edzőjének a fogai is szóba kerültek.

2024. 04. 28. 7:39
KLOPP, Jürgen
Jürgen Klopp fénylő fogait is megjegyezték maguknak a riválisok a Premier League-ben. Fotó: MTI/EPA/Neil Hall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A döntetlen érthetően a Premier League nyolcadik helyén álló West Hamet tehette boldogabbá, az egy pont szinte semmire sem elég a Liverpool bajnoki álmai szempontjából, hiszen a vasárnap pályára lépő Arsenal és Manchester City nagyon meglóghat. Klopp ráadásul még magyarázkodhatott is, hogy összeveszett-e a csapat legnagyobb sztárjával, Mohamed Szalahhal, ellenben a WHU-t irányító David Moyes poénkodott.

– Boldog leszek, amikor távozik – mondta Moyes, amikor Klopp idény végi lelépőjéről kérdezték, ugye a Liverpool edzője egy évre pihenőre vonul az idény végén.

Klopp fogai? Túl fényesek!

– Túlságosan nagy. A fogai meg túl fényesek – folytatta Moyes. – Utálom ezt mondani, mert dolgoztam a Liverpool legnagyobb riválisainál, de azt hiszem, ő óriási dolgot hajtott végre a klubnál. Olyan ő ott, mint egy apa, de tényleg. Képes volt irányítani egy nagy klubot, ami nem mindig könnyű, de ő megcsinálta. Meg kell mondanom, örülök, hogy most már a hátát látom. Sok helyről sokféle edző érkezik a Premier League-be, közülük néhányan nagyon gyorsan távoznak is, mások viszont bírják a strapát.

Moyes félig komolyan vehető mondatai persze valójában vicceskedő méltatások voltak Klopp irányába. Ami nem kis dicséret az edzőtől, aki az Everton és a Manchester United élén valóban a Liverpool két legnagyobb riválisát irányította korábban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.