Szoboszlai mezében zokogó kislány az Anfield lelátóján, megszakad a szív + videó

Aligha tévedünk: nagyot fut majd az a videó az interneten, amit az M4 Sport osztott meg a Facebook-odalán az Anfieldről. Csütörtökön az Európa-ligában a negyeddöntő első felvonásán a Liverpool hazai pályán 3-0-ra kikapott az Atalanta csapatától, ami érthetően megviselte a szurkolókat. Azt a kislányt is, akinek Szoboszlai Dominik a kedvence.

2024. 04. 12. 12:49
A Liverpool játékosainak össze kell tartaniuk
A Liverpool játékosainak össze kell tartaniuk Forrás: X/Liverpool FC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Liverpool–Atalanta (0-3) mérkőzésen az olaszok harmadik gólja úgy esett, hogy a gyenge napot kifogott a félpályánál eladta a labdát. Így a Szoboszlai-rajongók most különösen szomorúak lehetnek.

 „Ennyit jelent! Eltörött a mécses egy fiatal Liverpool-drukkernél az Atalanta elleni vereség után” – áll az M4 Sport Facebook-oldalán megoszott bejegyzésben a videó mellett. A kislány vigasztalhatatlan – megszakad a szív, nemcsak a Liverpool-drukkereké.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.