Hosszú gólcsendet tört meg a magyar válogatott fiatal reménysége + videó

A kétszeres magyar válogatott 19 éves támadó, Vancsa Zalán szerezte meg a vezetést péntek este a belga másodosztályban szereplő Lommel SK számára. Vancsa csapata végül 3-1-re verte meg a Beverent, így továbbra is versenyben van a feljutásért.

2024. 04. 20. 9:57
Vancsa Zalán gólörömre. Fotó: facebook.com/lommelskofficial
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kétszeres magyar válogatott támadó végigjátszotta a meccset, amelynek 4. percében volt eredményes.

Folytatás a rájátszásban

Vancsa Zalán ezzel már 11 találatnál jár a 2023/2024-es idényben. Hosszas gólcsendet tört meg a fiatal játékos, aki a Beveren elleni gólját megelőzően legutóbb március 2-án talált a kapuba. Érdekesség, hogy Vancsa a második játékrész elején is gólt szerzett, ám azt a találatot hivatalosan öngólként könyvelték el.

A Lommel a pénteki sikerrel a negyedik helyen végzett az alapszakaszban, és a rájátszásban folytathatja szereplését a feljutásért.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.