Jennifer Lopez és Armie Hammer romantikus vígjátékban tér vissza

A kalandos történetben a párnak meg kell mentenie szeretteit, miközben egymást is alig viselik el.

Forrás: MTI2020. 10. 28. 12:48
35th Film Independent Spirit Awards – Arrivals – Santa Monica - Jennifer Lopez
Jennifer Lopez visszatér - a mozirajongók nagy örömére Fotó: REUTERS Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jennifer Lopez és Armie Hammer a Shotgun Wedding című romantikus vígjátékban tér vissza a filmvászonra. A produkció a Lionsgate stúdióban készül a Variety hírportál szerint.

Lopez és Hammer a filmben házasodni készül, és már a családjaik is gyülekeznek az eseményre, ám nem elég, hogy elhidegülnek, mire a ceremóniára sor kerülne, a lakodalom egész népét túszul ejtik. A kalandos történetben a párnak meg kell mentenie szeretteit, miközben egymást is alig viselik el.

A filmet Jason Moore rendezi Mark Hammer és Liz Meriwether forgatókönyvéből. A forgatás várhatóan jövő év elején kezdődik.

Lopez legutóbb A Wall Street pillangói című filmben szerepelt a filmvásznon, és alakításáért Golden Globe-díjat kapott. Hamarosan egy másik eskükői témájú produkcióban, a Marry Me című zenés filmben is szerepel, amelyben Owen Wilson alakítja partnerét, továbbá a The Godmother című bűnügyi filmben is forgat, amely a kokainkirálynő, Griselda Blanco életéről szól.

Jennifer Lopez visszatér – a mozirajongók nagy örömére
Fotó: Reuters

Armie Hammer a Szólíts a neveden! sikere után a közelmúltban A Manderley-ház asszonya című Hitchcock-klasszikus új feldolgozásában, a Rebecca című Netflix-produkcióban tűnt fel.

Jennifer Lopez elárulta fiatalságának titkát

Jennifer Lopez 51 éves. Ezt azért fontos kiemelni, mert az énekes/színésznő kibújva a takaró alól, smink nélkül, egy nappal sem néz ki többnek 35-nél. J. Lo azok közé a nők közé tartozik, akinek nincs szüksége festékre ahhoz, hogy nyilvánosan vállalja arcát. Ébredés után egészen babaarca van Lopeznek, amit persze nem rest megmutatni többmilliós rajongótáborának – írta még augusztusban a Híradó.hu. Nem hibáztatható érte, hisz bárki dicsekvőre fogná, ha az ötödik x után ilyen gyönyörű bőrrel rendelkezne. Követői, látva a képet, beszálltak a „versenybe”, és vagy arról számoltak be, hogy húszévesen is idősebbnek látszanak Jennél, vagy arról, hogy ők is megnyerték a genetikai lottót.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.