A legnagyobb retró sláger előadójának életét is megkeseríti a vírus

Minden idők legjobb retró slágere lett egy szavazáson a Bikini Közeli helyeken című dala. D. Nagy Lajos pontosan tudta, hogy a szám bomba sikert fog aratni. A legendás énekes most a koronavírus elleni oltóanyagra vár – írja online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu - mediaworks2020. 11. 18. 16:04
D. Nagy Lajos
D. Nagy Lajos biztos volt benne, hogy a Közeli helyeken nagy sláger lesz Fotó: Zih Zsolt Forrás: MTVA/Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Retró Rádió hallgatói ezer sláger közül szavazhatták meg a kedvencüket, a győztes dal pedig a Bikini együttes 1989-es száma, a Közeli helyeken.

Az ezer számból álló retró toplistában olyan kultikus számokra is lehetett voksolni, mint a Queen Love Of My Life vagy a Beatles Love Me Do című slágere.

A Bikini frontembere, D. Nagy Lajos alig hitt a fülének, amikor meghallotta, hogy a Közeli helyeken 999 számot, köztük számos világslágert utasított maga mögé.

– A Közeli helyeken maga az örökkévalóság, amelyen már több generáció is felnőtt. Jól emlékszem arra, amikor felénekeltem a dalt a stúdióban, hisz egyből beleszerettem, és pontosan tudtam, hogy ha valami, akkor ez egészen biztosan nagyot fog robbanni – mesélte a Borsnak D. Nagy Lajos, akinek optimista előérzetét zenésztársai akkor nem osztották.

– Kommersznek tartották, és az akkor megjelenő lemezről is ki akarták hagyni.

Még szerencse, hogy kitartottam a nóta mellett, mert azóta is ez az egyik legnépszerűbb számunk.

Több mint 300 ezer alkalommal elénekeltem már, de a mai napig nagy hatással van rám – tette hozzá a legendás énekes.

D. Nagy Lajos biztos volt benne, hogy a Közeli helyeken nagy sláger lesz
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Bár az elmúlt hónapokban a világjárvány miatt sajnos nem volt lehetőségem a közönséggel találkozni, mi több, még a házból sem teszem ki a lábam, de nagyon remélem, hogy mihamarabb hozzájutunk a védőoltáshoz, és visszatérhetek a színpadra, mert már nagyon hiányzik a zenélés. Akkor fogok igazán megnyugodni, ha megkapom az ellenszert, addig azonban igyekszem vigyázni magamra, és rendszeresen sportolni a kis házi konditermemben, hogy amikor visszatérek, teljes erőbedobással tudjak szórakoztatni.

Az eredeti cikk a Bors online felületére kattintva olvasható el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.