Tom Cruise lepte meg a túrázókat

Az 59 éves színész a Mission: Impossible 7 egyik helikopteres jelenetét forgatta, amikor ejtőernyővel az Egyesült Királyság Lake District Nemzeti Parkjában landolt az arra járó kirándulók legnagyobb örömére – olvasható a CsupaSport cikkében.

Forrás: CSUPASPORT2021. 09. 26. 9:44
CRUISE, Tom
Los Angeles, 2013. prilis 10. Tom Cruise amerikai sznsz a Feleds (Oblivion) cm filmjnek amerikai bemutatjn Los Angelesben 2013. prilis 10-n. (MTI/EPA/Paul Buck) Fotó: Paul Buck
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Élete egyik legkülönlegesebb túráját élte át a Lake Districtben túrázó pár, amely egyszer csak arra lett figyelmes, hogy egy ejtőernyős landol a közelükben. Már ez önmagában is szokatlan egy átlagos kirándulás alkalmával, de a pár akkor nézett igazán nagyot, amikor meglátták, hogy

az ejtőernyős Tom Cruise, aki éppen a Mission: Impossible 7 című filmet forgatta.

Álmomban sem gondoltam, hogy Tom Cruise-ba botlunk valaha is

– idézi a Pagesix.com oldala a magyar András Katicát, aki egy ismerősével járta az Egyesült Királyságban található Nemzeti Parkot. „Nagyon kedves volt velünk, megengedte, hogy készítsünk képet vele. Látszott rajta, hogy remekül érzi magát, és az is, hogy nagy munkában van éppen. Mire ismét felcsatolták rá az ejtőernyőt, és folytatták a forgatást, kisebb tömeg gyűlt össze a környéken, de a legkevésbé sem zavartatta magát.” 

Tom Cruise híres arról, hogy akciófilmjei legveszélyesebb jeleneteihez sem használ dublőrt, mindent maga próbál megvalósítani. A Mission: Impossible 7 várhatóan 2022-ben kerül a mozikba, bemutatója alább látható.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: YouTube

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.