Megszólalt Will Smith felesége

Jada Pinkett Smith először szólalt fel azóta, hogy férje, Will Smith felpofozta a komikust, Chris Rockot az Oscar-gálán.

Forrás: Origo.hu2022. 03. 30. 12:34
Arrivals - 94th Academy Awards
epa09854147 Will Smith and Jada Pinkett Smith arrive for the 94th annual Academy Awards ceremony at the Dolby Theatre in Hollywood, Los Angeles, California, USA, 27 March 2022. The Oscars are presented for outstanding individual or collective efforts in filmmaking in 24 categories. EPA/DAVID SWANSON Fotó: DAVID SWANSON
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ismert, a vasárnapi Oscar-díjátadó ceremónián a műsorvezető Rock viccelődött Pinkett Smith borotvált fején, a rossz vicc odavezetett, hogy a feldühödött Will Smith a színpadra sietett és megütötte a komikust, majd haragosan káromkodott rá, amikor visszaült a helyére.Nemrég Pinkett Smith is megszólalt, egy egyszerű idézetet megosztva az Instagramon:

Ez a gyógyulás szezonja, és ezért vagyok itt

– írta a színésznő. Ismert, a színésznő hajhullását autoimmun betegsége okozta – olvasható az Origo cikkében.

A páratlan incidens bejárta a sajtót és uralta az Oscar-díj átadásról szóló híreket, az Amerikai Filmakadémia hétfőn bejelentette, hogy hivatalos felülvizsgálatot indít.

Jim Carrey egyike azon kevés hollywood-i sztárnak, akik megszólaltak a botránnyal kapcsolatban. A színész elmondta: „megbetegítették” a látottak, hogy a közönség „gerinctelen volt”, amiért alig néhány perccel később tapsot adott Smithnek, akit le kellett volna tartóztatniuk. 

A CBS This Morning című amerikai televíziós műsorban adott interjúban azt mondta, a pofon önző pillanat volt, amely az egész díjátadó ünnepségre rányomta a bélyeget, mint hangsúlyozta:

Valóban úgy éreztem, ez egyértelműen jelzi, hogy nem mi vagyunk az a menő klub többé.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható el.

Borítókép: Will Smith és Jada Pinkett Smith (Forrás: EPA/David Swanson)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.