Eladják Johnny Depp és Amber Heard közös otthonát

Az art deco stílusú lakás legutóbb 2017 novemberében cserélt gazdát 1,42 millió dollárért.

Forrás: Vg.hu2022. 06. 09. 10:04
DEPP, Johnny
Fairfax, 2022. április 12. Johnny Depp amerikai színész érkezik perének elsõ tárgyalási napjára a virginiai Fairfax megyei bíróságon 2022. április 12-én. Depp rágalmazásért indított pert a The Sun brit napilap kiadói csoportja, a News Group Newspapers és a bulvárlap felelõs szerkesztõje, Dan Wootton ellen egy 2018-ban közölt cikkért, amely szerint a színész bántalmazta korábbi feleségét, Amber Heard amerikai színésznõt. A per várhatóan hat héten át tart majd. MTI/EPA/Pool/AFP/Brendan Smialowski Fotó: Brendan Smialowski
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pár nappal azután, hogy Johnny Depp és Amber Heard több millió dolláros rágalmazási pere lezárult, piacra került az egykori pár korábbi közös Los Angeles-i ingatlana – idézte a Fox Business cikkét a VG.

A lakás az 1930-ban épült Eastern Columbia Buildingben található, ami egy világhírű art deco stílusú műemlék épület Los Angeles belvárosában. Depp és Heard 15 hónapos házasságuk jelentős részében a legfelső szinten lévő lakásban lakott.

Depp – nem sokkal azután, hogy 2016-ban véglegesítették a válását – állítólag 12,78 millió dollárért adta el az ingatlant, amely négy másik lakással volt összenyitva. A vevő ezeket később szétválasztotta.

Június 3-án, pénteken a Douglas Elliman – az ország egyik legnagyobb független ingatlanközvetítője – 1,76 millió dollárért kínálta az egy hálószobás és két fürdőszobás társasházi lakást, amely legutóbb 2017 novemberében cserélt gazdát 1,42 millió dollárért.

A Fox Businessnek nyilatkozó források azt mondták, a lakás mostani eladásának időzítése nincs összefüggésben Depp és Heard rágalmazási perével, amelyben június elsején, szerdán született ítélet a nagy nyilvánosságot kapott hathetes tárgyalás után.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Johnny Depp rágalmazási perének első tárgyalási napjára érkezik a virginiai Fairfax megyei bíróságon 2022. április 12-én. (Fotó: MTI/EPA/Pool/AFP/Brendan Smialowski)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.