Meglepő karrierbe kezdhetne Vilmos herceg

A népszerű James Bond-filmek producerei, Barbara Broccoli és Michael Wilson, nemrégiben vehették át a Brit Birodalom Rendje kitüntetést Vilmos hercegtől.

Forrás: Hirado.hu2022. 06. 26. 9:21
VILMOS herceg
London, 2021. július 7. Vilmos cambridge-i herceg, Károly brit trónörökös idõsebb fia a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság elõdöntõjében játszott Anglia-Dánia mérkõzésen a londoni Wembley stadionban 2021. július 7-én. MTI/EPA Pool/Catherine Ivill Fotó: Catherine Ivill
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A filmalkotóknak feltűnt, hogy a herceg minden szempontból megfelelne az általuk keresett 007-es ügynök szerepére – olvasható a Híradó.hu cikkében.

A 62 éves Barbara Broccoli és a 80 éves Michael Wilson a Buckingham-palotában vehette át Vilmos hercegtől a brit birodalom legmagasabb rendű kitüntetését, amely óriási megtiszteltetés volt a számukra. A két producer igencsak felfigyelt a hercegre a ceremónián – írja cikkében a Mirror.

Barbara kilenc Bond-filmen dolgozott már bátyjával, köztük a Casino Royale, a Skyfall és a Nincs idő meghalni című filmeken. A testvérek még mindig keresik az 54 éves Daniel Craig utódját, az új 007-es ügynök szerepére.

Idris Elba, Tom Hardy és Regé-Jean Page is szóba került, mint James Bond. De a producerek szerint, Vilmos herceg lenne az abszolút esélyes a főszerepre. Vilmos jóvágású, magas, jól áll neki a szmoking és még helikoptert is tud vezetni. Természetesen a filmalkotók ezt nem gondolták komolyan. Továbbra is keresik a megfelelő embert a szerepre.

Arra a kérdésre, hogy ki lesz a következő Bond, Barbara ennyit mondott:

Vilmos herceg minden szempontból megfelel, de elérhetetlen a számunkra. Sajnos szóba sem jöhet. Ő lenne a tökéletes jelölt, de nagyon elfoglalt.

Borítókép: Vilmos cambridge-i herceg, Károly brit trónörökös idősebb fia (Fotó: MTI/EPA Pool/Catherine Ivill)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.