A húszéves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet – közölték a szervezők az MTI-vel.

Forrás: MTI2022. 09. 10. 10:25
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt két évtizedben a csapat népszerűsége töretlen volt, albumaik többszörös platinalemezek lettek, és számos sláger köthető nevükhöz. A Kowalsky meg a Vega a hazai fesztiválok állandó fellépője, de játszanak kisebb klubokban és a legnagyobb koncerthelyszíneken is

– írták a közleményben, amely szerint a zenekar által képviselt, fülbemászó dallamokra épülő zsivány-pop sikeréhez hozzájárulnak a közérthető és tanulságos dalszövegek is.

A jubileumi koncertre a Kowalsky meg a Vega nemcsak a két évtizedes pályafutás esszenciáját hozza el, hanem a 2023 februárjában megjelenő új stúdiólemez dalait is. Felcsendülnek a legnagyobb slágerek, köztük a Hála veled, a Varázsszavak, az Egy világon át, a Mint egy jel vagy a Tombold ki. 

Az estre különleges fény- és látványvilággal, színpadtechnikai megoldásokkal készülnek.

A Kowalsy meg a Vega előtt a No Sugar melegíti be a közönséget.

Borítókép: Kowalsky meg a Vega-koncert (Forrás: Facebook/Kowalsky meg a Vega)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.