Csuzda Gábort indítják a kormánypártok polgármesterjelöltként Ózdon + videó

A jelölt szerint a jelenlegi városvezetés alkalmatlanságát tökéletesen megmutatja, hogy amikor baj volt, akkor csak a kormányzatra lehetett számítani.

2024. 03. 29. 14:33
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A június 9-i voksoláson Csuzda Gábort támogatják majd a kormánypártok – adta hírül a Hír TV. A Fidesz–KDNP jelöltje a legfontosabb feladatának azt tartja, hogy a jobbikos jelölt által az elmúlt évtizedben elkövetett súlyos hibákat helyrehozza és ismét élhetővé tegye a várost.

Egy beszürkült, lelassult város képét látom magam előtt, amelynek folyamatosan csökken a lakossága. Ahonnan csak a negatív hírek kapnak országos visszhangot. Ahonnan a kisgyermekes családok más városok játszótereire járnak el, kikapcsolódási lehetőséget keresve, ahol a felnőtt sportcsapatok egyre kevesebb sikerrel tudják megörvendeztetni a helyi szurkolókat. És ahol a jelenlegi városvezetés a munkahelyteremtés területén nem tudott sikeres munkát végezni, hiszen pontosan tudjuk és látjuk azt, hogy amikor baj volt, akkor a kormányzatra számíthattunk.

– mondta beszédében Csuzda Gábor.

 

Borítókép: Csuzda Gábor (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.