Szentkirályi Alexandra: Indul a Kamuméter!

A sorozat első részében a Fidesz főpolgármester jelöltje a fél évtizede csak az ígéretek világában létező Városháza parkot mutatta be.

2024. 03. 22. 12:26
Budapest, 2023. november 9.
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivõ a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. november 9-én.
MTI/Máthé Zoltán
Szentkirályi Alexandra Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közeleg a kampány, és ilyenkor jönnek az ígéretek is. Üres ígérgetésekben pedig Karácsony Gergely a legjobb. De vajon mi valósult meg öt évvel ezelőtti vállalásaiból? – tette fel a kérdést közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra.

A Fidesz főpolgármester-jelöltje Kamuméter néven új sorozatot indít azért, hogy ezt a kérdés megválaszolja. A kormánypárti politikus a Kamuméterben sorra veszi a Karácsony Gergely, jelenlegi főpolgármester eddigi legnagyobb vállalásait. 

Az első videóban a Városháza parkot mutatta be,

ahol Karácsony Gergely szép, zöld, szemléletformáló és kellemes parkot ígért.

Ami biztos, hogy ez a tér át fog alakulni egy városi köztérré, egy agorává.

– mondta öt éve a főpolgármester a Városháza parkról.

A videóban Szentkirályi bemutatja, hogy mi valósult meg az ikonikus tervből, a haladó kortárs szemléletből, a legszerethetőbb és legpestibb dologból, Budapest új főteréből és a többi lózungból. 

Nem sok.

– hangsúlyozta. Hozzátette: a parkoló kicsit átrendezve, egy murvás sáv kijelölve, bent egy apró udvar. 

Szomorú végignézni, ahogy Gyurcsány és Karácsony bánnak Budapesttel és az itt élőkkel, ennél ez a város sokkal többet érdemel. Budapesten változás kell.

– mondta Szentkirályi Alexandra.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.