Így önt lelket Orbán Viktor az érettségizőkbe + videó

Sok sikert az érettségizőknek!

Forrás: TikTok2024. 05. 06. 9:01
ORBÁN Viktor
Polgári Piknik Kötcsén Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Sok sikert az érettségizőknek!” – írta biztatásként a ma érettségizőknek Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a TikTok-oldalán megjelent legújabb rövid videójához.

Orbán Viktor humoros hangulatú videót tett közzé, amelyben a kormánypárt tagjainak érettségi tablófotóit mutatja meg.

 

Több tízezren érettségiznek

Ahogy arról a Magyar Nemzet is beszámolt, reggel kilenckor kezdődik az érettségi magyar nyelv és irodalomból, holnap pedig matematikából, majd történelemből,  angol és német nyelvből vizsgáznak a középiskolások.

Az érettségi tantárgyak sorát az orosz és más, vizsganapon nem szereplő nyelvek vizsgája zárja. Az emelt szintű szóbeli vizsgák 2024. június 5-én kezdődnek és június 12-ig tartanak majd, a középszintű szóbelik pedig június 17. és július 3. között lesznek. A pontos beosztásokat az intézmények közlik majd az érintettekkel.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.