A globalisták olyan támadást indítottak Trump ellen, amitől még Sztálin is visszariadt volna

–Orbán Viktor jól mutatja, hogy az ő illiberális uralma nagyon is demokratikus és népszerű. Kiáll a keresztény értékekért, és a jog erejével tart rendet az országában. Erre kéne mindannyiunknak törekedni. Vegyük át az orbáni sikerreceptet az Egyesült Államokban is! – fogalmazott Gavin Wax, a New York Young Republican Club elnöke a CPAC Hungaryn.

2024. 04. 26. 17:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A globalista erők szeretnék elültetni a félelmet a tisztességes emberekben – fogalmazott Gavin Wax, a New York Young Republican Club elnöke a CPAC Hungaryn. Mint mondta, nem csoda, hogy a liberálisok félve húzódnak vissza, amikor Orbán Viktor az illiberális demokráciáról beszél, és nemzetközi sikereket ér el. 

Valójában Orbán Viktor illiberalizmusa nem a liberális gondolat teljes elutasítását jelenti, hanem egész egyszerűen a dekadencia visszaszorítását, amely a nyugati világ gyökereit károsítja a második világháború óta 

– jegyezte meg Gavin Wax. Kiemelte, hogy a magyarok egyfajta bástyáivá váltak a hagyományos értékeknek.

Az alakváltó liberális pillanatok alatt változtatja meg a gondolkodását, mert a cél az, hogy vakon alkalmazkodjanak a tanaikhoz, és bármilyen mélységbe képesek lemerülni ennek érdekében. Éppen ezért fel kell azt ismernünk, hogy a technokrata elit mélyen megveti azt, ami jó az embernek 

– fogalmazott.

– Háborút hirdettek ellenünk, nekünk pedig rendíthetetlenül kell küzdenünk, hogy bevessük a szükséges erőket a liberalizmus erőivel szemben, mert ezek valóban antihumánus erők. Orbán Viktor a legjobb példát mutatja minden országnak, az Egyesült Államoknak is. Büszkének kell lennünk a nemzeti identitásunkra, és cselekednünk kell, amikor szükséges. Orbán Viktor azt mondta, amikor a texasi CPAC-re látogatott, hogy egyesíteni kell erőinket, és ki kell állnunk az országainkért a jó és a nehéz időkben egyaránt. Mert vagy mindent bevetünk, vagy biztonsági játékot játszunk, és mindent elveszítünk. Nem hezitálhatunk, és azonnali választ kell adnunk ezekre az egzisztenciális veszélyekre, amelyek a civilizációnkat és a kultúránkat veszélyeztetik – fogalmazott.

Orbán Viktor jól mutatja, hogy az ő illiberális uralma nagyon is demokratikus és népszerű. Kiáll a keresztény értékekért, és a jog erejével tart rendet az országában. Erre kéne mindannyiunknak törekedni. Vegyük át az orbáni sikerreceptet az Egyesült Államokban is, és nem hezitálhatunk, hogy kormányzati erőt is magunkhoz ragadjuk, ha erre lehetőség nyílik. Magyarországot tanulmányozni kell, és más országokban is átvehetünk például családpolitikai intézkedéseket, amellyel a figyelem középpontjába állítjuk a családok igényeit, és közben segítjük azt, hogy a munkaerőpiacon is megállják a helyüket

– tette hozzá.

Gavin Wax kiemelte, hogy Magyarország emellett felszólal a béke szükségessége mellett a nemzetközi diplomácia színterén. Jelezte, hogy a legnagyobb győzelem év végén, novemberben vár rájuk, amikor Donald Trump visszatér elnökként, annak ellenére, hogy mindent megtesznek, hogy elhallgattassák őt. 

– A globalisták több botcsinálta váddal is megtámadták Donald Trumpot. A legfontosabb támogatóit bebörtönözték és súlyos propagandakampányt indítottak ellene, olyat, amelytől még Sztálin is visszariadt volna. De ettől függetlenül Trump egyre erősebb és egyre többen ébrednek rá, hogy milyen rendszer ellen küzd, és amikor majd győz, az halálos csapás lesz a globalista erőkkel szemben – húzza alá Gavin Wax. 

„Mi vagyunk az igazság és a bátorság bajnokai. 

Az átlagemberek számára védjük a hagyományt, a morált, az együttérzést és az erkölcsöket. Ha ez az illiberalizmus, akkor örömmel jelentem ki, hogy én magam is illiberális vagyok ezen a színpadon, és várom, hogy az illiberális erők megerősödjenek világszerte. 

Donald Trump az egyetlen esély arra, hogy újjáalakítsuk Amerikát és visszaszerezzük korábbi nagyságát, ahogy Magyarországon Orbán Viktor eltörölte a kommunista múltat, Donald Trump fog minket visszavezetni Amerikába, a korábbi nagyságunkhoz, ő fogja segíteni az amerikai embereket a nemzetközi elittel szemben, akik megpróbálják diktálni, hogy hogyan éljük az életünket” – zárta beszédét Gavin Wax.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök és Gavin Wax, a New York Young Republican Club elnöke (Forrás: X/Gavin Wax)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.