Schmuck Andor balesetet szenvedett, azonnal meg kellett operálni

A Tisztelet Társaságának elnöke már otthon lábadozik, szombaton saját felelősségére elhagyhatta a kórházat.

Magyar Nemzet
Forrás: Ripost, Bors, FB2023. 02. 20. 14:32
Schmuck Andor Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szent István-bazilikánál szenvedett balesetet pénteken Schmuck Andor – írja a Ripost. A lapnak azt mondta: hatalmasat esett, szilánkosra tört a karja, és a fejét és a lábát is beütötte. Hat órát töltött a baleseti sebészeten, ahol közölték vele, hogy azonnal megműtik, és el is kell altatni.

Éjfélkor kezdődött az operáció, ami két és fél órán keresztül tartott. A kulcscsontját titánlemezekkel rakták össze,

szóval most már én is igazi titán vagyok

– fogalmazott Schmuck Andor. A Borsnak arról is beszámolt, hogy az eset után megígérte magának: megpróbál jobban vigyázni magára a jövőben.

A Tisztelet Társaságának elnöke a Ripostnak felidézte, hogy balesete helyszínéhez, a Bazilikához a történtek ellenére szép emlékek fűzik. Szinte napra pontosan három éve itt ismerte meg későbbi feleségét, Esztert. Úgy találkoztak, hogy a diáklány megbotlott, és Schmuck Andor karjaiba esett. Nem sokkal később összeházasodtak, s bár azóta elváltak, Schmuck Andor csak a szépre emlékezik.

Az biztos, hogy nem így képzeltem el ezt a pénteki napot, egyből az Eszterrel történő találkozásom jutott az eszembe, miközben mindenem fájt

– elevenítette fel a Ripostnak. Hozzáfűzte:

Három évvel ezelőtt Eszter a karjaimba esett, én elkaptam. Engem sajnos pénteken nem kapott el senki.

Schmuck Andor az operáció után szombaton saját felelősségére távozott a kórházból, azóta otthon lábadozik. A közösségi oldalán közzétett bejegyzésében köszönetet mondott segítőinek: „Egy nagy falunyi embernek tartozom hálával és nagyrabecsüléssel.”

Borítókép: Schmuck Andor (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.