Ijesztő fotó: magyar birkózók szenvedtek balesetet, mentőhelikopterre is szükség volt

Balesetet szenvedtek a soltvadkerti birkózók. Az ütközés következtében egy tizennégy esztendős birkózó lába úgy beszorult, hogy csak a helyszínre érkező tűzoltók tudták kiszabadítani – tudatta a Magyar Birkózók Szövetsége.

2024. 03. 29. 8:07
Forrás: Magyar Birkózók Szövetsége - Hungarian Wrestling Federation
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fiatal birkózót mentőhelikopter szállította kórházba, ahol kiderült, hogy combcsonttörést szenvedett, és a gyors felépülés érdekében már meg is operálták. A Kozma István Magyar Birkózó Akadémiára felvételt nyert ifjú sportolónak várhatón négy-öt hónap kihagyásra kell számítania. A Magyar Birkózók Szövetsége a közösségi oldalán gyors felépülést kívánt a versenyzőnek, aki maga is hozzászólt a bejegyzéshez:

„Nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves szavakat és a jókívánságokat!” – írta. Azt is megtudhatjuk, alig várja, hogy újra szőnyegre léphessen és hogy az imádott edzőjével egyen egy pár hamburgert. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.