idezojelek

Ez eddig a legnagyobb átverés

Nem lesz attól igazabb a baloldali mantra, ha Magyar Péter mondja.

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó
Cikk kép: undefined
Fotó: Teknős Gábor

Most azt mondja majd, rá vagyunk állítva. Pedig ha tudná, mennyire unjuk már, hogy hetek óta minden áldott nap mindenki vele foglalkozik. A fene se szentelne rá egy sort sem, ha magamutogatása nem hordozna veszélyt lassan ölő méregként sokak számára. Beteg elméjére persze gyógyírként hat ez a hirtelen jött, de minden valós teljesítményt nélkülöző ismertség, hiszen fél évvel ezelőtt egy szűk kört leszámítva azt se tudta senki, hogy a világon van. Most pedig róla szólnak a hírek, vele van tele a sajtó. Igazi celeb, akinek az a legfőbb ismertetőjele, hogy kénytelenek vagyunk ismerni, egyre többet kell megtudnunk róla, és muszáj valahogy viszonyulnunk hozzá. És van még valami, ami felkeltette a hazánk ellen fenekedő globalisták figyelmét is. Elég közelre tudott furakodni kormányzati körökben ahhoz, hogy felhasználhassák áruló mivoltát az Orbán Viktor elleni támadásaikra.

De nem is Magyar Péter narcisztikus, pszichopata személyisége a lényeges azokban a történetekben, amelyek eluralták a közéletet, hanem a társadalom reakciója erre a tömeges bántalmazásra. Az erőszakos kis pukkancs nem adhat mást, csak mi lényege. Jön-megy, a legváratlanabb helyeken bukkan fel, és mindent összemászkál, nyálkás, ragacsos nyomokat hagyva maga után. 

Legutóbb a gyermekek védelmében próbálta bizonyítani, hogy az úgynevezett influenszerek demonstráció­ja gyenge kis próbálkozás volt az ő hatalmas politikai akcióihoz képest. Ez a nekibuzdulás most besült, ezren ha lézengtek a kormány lemondását követelve a Belügyminisztérium előtt, mert semmivel nem hitelesebb gyermekvédelem témájában Magyar, mint egy homoszexuális aktivista. Hiába van három gyermeke, ha őket bármikor feláldozná agresszív akaratossága oltárán, és akár intézetbe is záratná őket, csak hogy bosszút állhasson volt feleségén. Viszont így is érthetetlen, ­miért ment el akár egy ember is fékezett habzású utcai hőbörgésére.

A józan többség viszolyog az olyan alaktól, aki gátlástalanul piszkít oda, ahol addig evett, pironkodás nélkül döfi hátba állítólagos barátait, és tőle soha nem látott vehemenciával szolgálja büszke árulóként ellenségeit. De van hazánkban több ezer magyar, akiket mindez nem zavar, sőt, már-már vallásos áhítattal követik Júdást, aki arról hadovál nekik, hogy jól indult egykor ez a Jézus, jókat mondott, de mára elfáradt, csak a saját keresztje érdekli, és a tanítványainak ad mindent. De majd ő elhozza mindenkinek a Kánaánt, ő majd visszaadja mindenkinek azt, amire valaha vágyott, de soha nem sikerült elérnie. A tömeg pedig megy utána, ordít, és nem kérdezi meg, hogyan, miből, és egyébként is, ki a fene vagy te. Ami tehát a józan többségnek visszataszító, az sokaknak maga a csoda, az utolsó remény. Utóbbiak miatt muszáj foglalkozni a Magyar Péter-jelenséggel, mert nagyon úgy tűnik, külföldről pénzelve, idegen érdekeket szolgálva az évszázad legnagyobb átverése zajlik Magyarországon, az ő nevét tűzve a koszlott zászlóra.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Szóval ki is ez a felfújt hólyag, aki igyekszik tematizálni a közbeszédet és hamis meséjével uralni a magyar közéletet? Próbálja tagadni, a nyomait eltüntetni, de ezer szállal kötődik ahhoz a hálózathoz, amelyik már Márki-Zay Péter tündöklését is guruló dollárok millióival támogatta, és csúfos bukását nagyon szeretné feledtetni, ezért ne gondolja senki, hogy csupán egy használt adatvédelmi tájékoztatót bocsátottak az árulóból kreált forradalmár rendelkezésére. A hamis szavak, az üres ígéretek nem kerülnek semmibe. 

Ellenben a hangosítás, az utaztatás, a szervezés súlyos százmilliókat emészt fel, amire ugyanúgy és ugyanott gyűlnek a mikroadományoknak hazudott összegek, mint Karácsony 99 mozgalma esetében.

Ráncfelvarrás zajlik a CIA Magyarországra szakosodott egyik fedőcégénél, az új modellt Magyar Péternek hívják.

Elképesztő figurák tűnnek fel rendre a celebforradalmár környezetében és a rendezvényein, olyanoknak lapogatja széles vigyorral a hátát, akikkel tisztességes jobboldali ember egy légtérben sem tartózkodik szívesen. Mondhat erről is, amit csak akar, de kizárt, hogy ezeket a globalista kormányellenes figurákat most látta először. Inkább az a valószínű, hogy módszeresen, évek óta készült az árulásra. Már legaljasabb tettét, az akkor még miniszter feleségével folytatott beszélgetésének rögzítését is azért találta ki, mert már akkor készült aljasságaira. Ha igaz lenne, amit állít, és valóban Varga Judit védelme érdekében készítette volna a felvételt, akkor megbeszélte volna vele. De már csak akkor közölte a tényt, amikor bántalmazásainak palettáját a zsarolással is megtoldotta.

 

Viselkedésének eddig megismert elemeiből egy olyan ember képe körvonalazódik, aki soha nem tartozott senkihez, semmihez. Tipikus figurája az énség korának, akinek önmaga érdekein kívül semmi más nem létezik. Egyáltalán nem jellemző rá a szekértábor-logika, amivel a magyar politika rákfenéjét írják le néhányan. Neki teljesen mindegy, ki jobboldali, ki balos, ki szuverenista, ki globalista, csak egy dolog számít: mit nyer azon, ha mellé áll, és mit veszít, ha szembefordul vele. Számára nem létezik közösség, legyen szó bármiről, csak én, én, én vagyok a fontos. Jó, ha tudják mostani követői, hogy ők sem közösséget alkotnak, csak biodíszletként szolgálnak egy sértett egó öntelt bosszújához. Mert látszatra ő mindenhez is ért, és mindenkinél jobban tudja mit, hogyan kellene, úgy tesz, mint aki pontosan érzi híveinek szívdobbanását, és állítólag pontosan azt mondja, amit hallani akarnak.

De könyörgök, nem veszi észre senki, hogy nincs egyetlen önálló gondolata sem? Minden közérdeklődésre számot tartó kérdésben az unásig ismert balliberális mantrát szajkózza az egészségügy rendbetételétől az oktatás színvonalának megemeléséig. 

Amikor pedig rákérdeznek arra, mi az álláspontja a háborúval és a migrációval kapcsolatban, akkor szemrebbenés nélkül felmondja a hivatalos kormányálláspontot az azonnali tűzszünet és a béketárgyalások megkezdésének szükségességéről, de a migránskvótát is elítéli, ha arról van szó. Egyébként pedig nagy ívben tesz ezen ügyek bármelyikére. Legyen elég nagyságú a tömeg, amelyik csápol neki, akkor kevesebb gyógyszert kell bevennie. Majd amikor komolyra fordul a dolog, és valóban kormánybuktatásra kell mozgósítani a félrevezetettek szomorú seregét, akkor ő is eltűnik egy gyors kiképzésre, és felvértezik azzal a tudással, ami többször megbukott már, de a sötét erő is fejlődőképes, ne legyen kétségünk. És addig?

Csizmadia Ervin úgy tette fel a kérdést, van-e különbség az eddigi ellenzéki „Orbán, takarodj!” és az újonnan megfogalmazódó újellenzéki között. Szerinte még lehet, szerintem viszont egyáltalán nincs semmi. Ez jól látszik abban az ideges reakcióban, amivel a Gyurcsány vezette baloldal reagál Magyar Péter feltűnésére. 

Az Orbán-fóbiások serege ugyanis eddig is két jelentősebb táborból tevődött össze, és az egyik a szemkilövetőt ugyanúgy gyűlöli, mint a miniszterelnököt. És akkor a mi Ferink olvasatában jön ez a kis nyikhaj, élére áll azoknak, akiket eddig fáradságot nem kímélve igyekezett meggyőzni arról, hogy nem Gyurcsány a probléma, hanem a gyurcsányozás, és elrabolja az összeset, tönkretéve minden eddig elvégzett munkát. 

Ellenben az egységes kormánypárti tábor szeme sem rebben az álmessiás ármánykodásától, mert közöttük az orbánozás egyáltalán nem hat.

Márpedig nagyon úgy tűnik, egyelőre az újellenzéknek sincsen más kovásza, mint az az ostoba hiedelem, hogy mindenért a kormányfő a felelős. Ha rossz jegyet kapott a gyerek, ha megdöglött a liba, ha rossz az időjárás. Miközben Európa egyik vezetője, Franciaország elnöke egy atomháború indokoltságát igyekszik megmagyarázni, Hamburgban ezrek üvöltöznek kalifátust követelve és Allahot éltetve, a dicső Nyugaton pedig a macskával élés előnyeit propagálják a gyermekneveléssel szemben, a mi szedett-vedett ellenzékünk azzal kampányol az európai parlamenti választások előtt negyven nappal, hogy Orbán Viktor mondjon le. Tényleg jobb lenne, ha elmennék frissességfelelősnek a sarki zöldségeshez.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Menetelünk az atomháborúba

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

„Mit röhögtök, magatokon röhögtök!”

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Pillanatképek a tébolyult Európából

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Így kell harcolni Magyar Péter ellen

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.