Magyarország él, oszthatatlan, és legyőzi a diktátumokat!

A nemzetünk a 100 évvel ezelőtti trianoni csonkolás ellenére sem halt meg, egy és oszthatatlan.

2020. 06. 05. 20:12
null
A jogász szerint is létezik a Soros-terv Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Száz évvel ezelőtt rátették a pecsétet az ezeréves Magyarország halálos ítéletére! Megsemmisítésre ítélték Szent István országát, a kereszténység védőpajzsát, a szent koronás közösségben élő népek közös hazáját – áll többek között abban a közleményben, amelyet Zétényi Zsolt elnök és Gaudi-Nagy Tamás ügyvezető adott ki a Nemzeti Jogvédő Alapítvány és Nemzeti Jogvédő Szolgálat nevében. A trianoni békediktátum századik évfordulója alkalmából kiadott kommüniké szerint a szerződéssel egy igazságosságra és méltányosságra törekvő, ám nem hibátlan soknemzetiségű birodalom helyére több, soknemzetiségű viszályhordozó országot állítottak. A magyar nemzet, a nemzetünk azonban nem halt meg, a csonkolás ellenére is él, egy és oszthatatlan, s életképes.

Minden gondolatunkkal, szándékunkkal és cselekedetünkkel arra kell törekednünk, hogy a diktátumokat meghaladjuk, Magyarország legyen még erősebb és életképesebb, hordozza a történelmi elődök tapasztalatát, életerejét 33 és még több nemzedékre visszamenőleg, testesítse meg a most együtt élő magyarok és a Kárpát-medencéhez, a történeti hazához kötődő nem magyarok közös sorsát – jelentik ki a nemzeti jogvédők. Mint írják, a történelmi téren és időn átsugárzó Szent Korona éltető, Gondviselés közvetítő ereje legyen és maradjon az egész Kárpát-medencén a történelmi hazán és népein, adja meg a magyar népnek az esélyt, hogy a közép-európai népek és többi nép javára is teljesítse ezeréves hivatását a közvetítés, szervezés, értékhordozás erényeit, legyen a valódi, értékőrző Európa kovásza. Hangsúlyozzák: nemzeti jogvédőként minden körülmények között kiállnak, küzdenek a magyarság önrendelkezéséért, az elcsatolt honfitársainkat sújtó jogfosztások ellen és az igazságtétel érdekében.

A diktátum óta eltelt száz év nem csökkentette, hanem sokkal inkább nyomatékosabbá tette a magyar igazságot, amelynek érvényre juttatása nélkül Közép-Európa népeinek békés, egyenjogúságon és kölcsönös tiszteleten alapuló együttélése elképzelhetetlen – fogalmaznak a nemzeti jogvédők.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.