Katonai menetoszlopokra kell számítani országszerte

Kiképzési célból katonai menetet hajt végre a Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandára.

Forrás: MTI2020. 06. 24. 9:37
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiképzési célból katonai menetet hajt végre a Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandára szerda 14 óra és csütörtök 13 óra között. Az említett időszakban katonai gép- és harcjárművekből álló oszlopok közlekedésére kell számítani a Hódmezővásárhely – 47. számú fő út – M43-as autópálya – M5-ös autópálya – M0-s autópálya – M1-es autópálya – 1. sz. főút – Tata útvonalon. A menetoszlop ugyanezen az útvonalon tér vissza Hódmezővásárhelyre pénteken 04 és 14 óra között.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát, ám kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.