Ismét fenyegetőzik Gyurcsány

Újabb poszttal jelentkezett Gyurcsány Ferenc, amiben azt üzeni: „Készülünk.”

Forrás: Origo.hu2022. 07. 16. 15:48
GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2020. május 20. Gyurcsány Ferenc, a DK vezérszónoka felszólal a különleges gazdasági övezetrõl és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló kormányzati elõterjesztés általános vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. május 20-án. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb poszttal jelentkezett Gyurcsány Ferenc. Támadta a kormányt, hogy bevezette az új fajta kataadózást, és támadta a rezsicsökkentést, a legfontosabb mégis a poszt utolsó szava volt:

Készülünk.

Nem először írja le Gyurcsány Ferenc ezt. A bukott szocialista miniszterelnöknek a magyarokat sanyargató hazug kormányzása óta négyszer mondtak nemet a választásokon, pedig idén már a teljes baloldalt maga alá tudta temetni. Hiába: hatalmasat bukott, idén is – idézi fel az Origó.

Gyurcsány azonban nem adja fel, hatalmat akar. Úgy látja, most jött el az idő, hogy újra miniszterelnök legyen, ki akarja használni, hogy Európa újra a háborúk korát éli, és súlyos energia-veszélyhelyzettel néz szembe a téli időszak előtt. Utcára küldi az embereit, hogy zavart, káoszt okozzanak, hogy félelmet keltsenek. Gyurcsány Ferenc újra miniszterelnök akar lenni – olvasható az oldalon.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.