Garázdaságért elítélt politikus a Gyurcsány-párt árnyékminisztere

A DK-s Barkóczi Balázs még 2006-ban két társával együtt baseballütőkkel fenyegetett meg egy nőt.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 11. 04. 11:20
BARKÓCZI Balázs; GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2020. január 31. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke (b) és Barkóczi Balázs, a párt szóvivõje érkezik az Új köztársaságért Alapítvány köztársaság napja alkalmából rendezett ünnepségre Bibó István szobrához 2020. január 31-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Egy elítélt bűnöző lehetne oktatási és kulturális miniszter? – tette fel a kérdést Renge Zsolt, a budapesti Fidelitas elnöke a szervezet Facebook-oldalán közzétett videóban. Mint a nagyobbik kormánypárt ifjúsági szervezetének a tagja közölte: 

Gyurcsányék szerint igen!

Renge Zsolt ezzel arra a Barkóczi Balázsra utalt, aki Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője által alakított árnyékkormány oktatási árnyékminisztere. A Fidelitas politikusa felidézte, hogy még a 2006-os választások idején Barkóczi a társaival egy nőre támadt a saját otthonában, ezért pedig magánlaksértés, valamint csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt ítélték el a Gyurcsány-párt politikusát.

– Barkócziék betörtek a ház udvarára, ahol hangos szóváltásba keveredtek az ott tartózkodóval, akit baseballütőkkel fenyegettek meg 

– rögzítette.

A budapesti Fidelitas vezetője jelezte: 

Gyurcsányéknak a pénzért és a hatalomért bármi elfér az arcukon.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc és Barkóczi Balázs (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.