Saját kamionja gázolt halálra egy férfit az M30-as autópályán

Saját kamionja gázolt el egy férfit az M30-as autópályán kedden Encsnél.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 01. 31. 16:08
null
Bag, 2020. április 20. Összeroncsolódott gépjármûvek az M3-as autópálya Budapest felé vezetõ oldalán a 42-es kilométernél, Bagnál, ahol két személyautó, egy tehergépkocsi és egy kisteherautó összeütközött 2020. április 20-án. A balesetben többen megsérültek. MTI/Lakatos Péter Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sofőr az autópálya 29-es kilométerénél műszaki hiba miatt megállt a bolgár rendszámú kamionnal. Megpróbálta megoldani a problémát, azonban a kamion elgurult és agyonnyomta.

A katasztrófavédelem információi alapján, egy kamion vontatóegysége alá szorult egy ember az M30-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán, Encsnél. 

A műszaki mentést végző encsi hivatásos tűzoltók megemelték a járművet és kiszabadították alóla a kamionost.

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a férfi halálát megerősítve az MTI-nek elmondta, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

A forgalom folyamatos az autópályán, de a rendőri intézkedés és a műszaki mentés idejére a járművezetők fokozott figyelmét kérik.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Lakatos Péter)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.