Fontos témában kampányol Berki Krisztián a rendőrségnek

A plakátkampány témája a családon belüli erőszak.

Magyar Nemzet
Forrás: ZKNP2023. 02. 01. 11:33
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem könnyű téma. És talán nem is vesszük észre. Pedig sokunk környezetében jelen van. Sok ismert társammal együtt csatlakoztam a kampányhoz, és közösen próbáljuk felhívni a figyelmet!

– írta a Facebook-oldalán megosztott bejegyzésében Berki Krisztián. A sportoló a családon belüli erőszak ellen folytatott plakátkampányban vett részt. Az Erősebb NEM a családon belüli erőszak ellen című kampányban számos híresség és civil részt vett, a plakátokon saját hivatásukra alapozott üzenetekkel fogalmaznak meg pozitív példát.

A kampány legfontosabb partnerei azok az intézmények, amelyek a leggyakrabban találkoznak a jelenséggel, azaz a BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitánysága és a Zuglói Család- és Gyermekjóléti Központ.

A program keretében februártól szupervíziós alkalmakat szerveznek szakemberek részére, melyeken segítséget nyújtanak konkrét esetek kezelésében azoknak a rendőröknek, családsegítőknek, pszichológusoknak, akik igényik ezt a napi munkájuk hatékonyabb elvégzéséhez. Az év második felétől pedig áldozati csoportot indítanak a kerületben élő érintettek számára – olvasható a Zuglói Közbiztonsági Nonprofit Kft. közleményében.

A lakosság széles körű tájékoztatását szolgálják a zuglói média felületei, valamint az Erősebb NEM a családon belüli erőszak ellen című plakátkampány.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)


 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.