Elfogták a kőbányai liftes szatírt

Állampolgári bejelentés alapján fogták el a szatírt.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2023. 02. 28. 9:10
null
Zalaegerszeg, 2023. február 7. Rendõrautó áll a bombariadó miatt kiürített zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium elõtt 2023. február 7-én. Ezen a napon Zalaegerszegen hét oktatási intézmény kapott bombafenyegetést. Az iskolákat kiürítették és átvizsgálták, robbanószerkezetet sehol sem találtak. A Zalaegerszegi Rendõrkapitányság közveszéllyel fenyegetés bûntett gyanúja miatt ismeretlen elkövetõvel szemben indított nyomozást. MTI/Katona Tibor Fotó: Katona Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányságon szeméremsértés miatt van folyamatban eljárás, mivel egy férfi 2022. október 2-án 2 óra körül egy kőbányai társasház lépcsőházába bement, és megpróbált beszállni a liftbe négy lány mellé, ahol szeméremsértő módon viselkedett. A lányok együttes erővel elkergették a férfit.

 

A BRFK 2023. február 28-án közzétett felhívása alapján egy állampolgár felismerte a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit a fővárosi rendőrök 15 óra 30 perc körül Budapest II. kerületében elfogtak. A 24 éves K. Kristiant a X. Kerületi Rendőrkapitányságon folyamatban lévő eljárásban szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt hallgatják ki.

 

(Korábban írtuk:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága szeméremsértés vétség miatt indított nyomozást egy ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2022. október 2-án 2 óra körül bement egy kőbányai társasház lépcsőházába, és megpróbált beszállni a liftbe négy​ lány mellé, akikkel szeméremsértő módon viselkedett. A lányok együttes erővel elkergették a férfit

– írta meg a Police.hu.

A feltételezett elkövetőről felvétel is készült:

Borítókép: rendőrautó a Kölcsey Ferenc Gimnázium előtt 2023. február 7-én (Fotó: MTI/Katona Tibor)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.