Megvan, hogy mikor nyitnak a budapesti strandok

Sokak kedvenc nyári időtöltése a strandolás, amely hamarosan gőzerővel beindul Budapesten is.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Metropol2023. 05. 14. 12:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a magyarok legkedvesebb strandolási helyszínei a Balatonon vannak, a fővárosi strandfürdők is nagy népszerűségnek örvendenek. És bár a termálfürdőket eddig is látogathatók voltak, hamarosan nyitnak a szabadtéri medencék is. A metropol összegyűjtötte, mely időpontokat érdemes feljegyezni egyes strandok nyitását illetően. 

A Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő, a Paskál Gyógyfürdő és a Palatinus fürdő teljes szabadtéri szolgáltatásai is május 27-től nyitnak, míg a Pesterzsébeti Gyógyfürdő strandjának nyitását június 3-ra tervezik, a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. által működtetett Római Strandfürdő nyitása június 18-án várható. A Pünkösdfürdői Strand pedig előreláthatólag június 24-én nyit

 – tudta meg a Travelo.hu. 

Borítókép: Illusztráció. (Fotó: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.