Tragikus hétfő este: két motoros is meghalt az utakon

Dombóvárnál, illetve Nagytarcsán is motoros, valamint személygépkocsi ütközött.

Munkatársunktól
Forrás: MTI2023. 06. 26. 22:04
null
Nagytarcsa, 2023. június 26. Összeroncsolódott motorkerékpár a 3102-es úton Nagytarcsán 2023. június 26-án, miután személyautóval ütközött. A motort vezetõ férfi meghalt. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Motoros és gépkocsi ütközött össze Nagytarcsán hétfő este, a balesetben a motort vezető férfi meghalt – közölte a rendőrség a police.hu-n. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset a 3102-es út 3-as kilométerénél történt.

Meghalt egy motorkerékpár vezetője, amikor járművével személygépkocsival ütközött össze a 61-es főúton, Dombóvár térségében hétfő este – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. Azt írták, a baleset a 82-es kilométernél történt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút szakaszát lezárták.

Borítókép: Összeroncsolódott motorkerékpár a 3102-es úton Nagytarcsán 2023. június 26-án, miután személyautóval ütközött. A motort vezető férfi meghalt. (Forrás: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.