Fotón a tragikus hirtelenséggel meghalt kislány, akiért már hiába küldték a helikoptert

A mentőhelikopter csak az egri bazilikánál tudott landolni, a mentőknek ide kellett volna szállítaniuk a kislányt, akin viszont már nem tudtak segíteni.

Magyar Nemzet
Forrás: Ripost2023. 07. 09. 14:39
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Péntek délelőtt, amikor az epilepsziában szenvedő, mozgássérült gyermek rosszul lett, az édesapa a helyszínre sietett, ekkor látta meg, hogy a mentősök Dorina nélkül lépnek ki az ajtón. 

Egy pillanat alatt megértettem, hogy ez csak a legrosszabbat jelentheti. Felrohantam a lakásba, és elbúcsúztam a már halott gyermekemtől. Én magam öltöztettem fel, úgy vitték el a szállítók. Azóta óránként rám tör a sírás, de egyébként úgy gondolkodom, hogy Dorinának ennyit osztottak, és legalább nem szenvedett sokat

– mondta a Ripostnak az édesapa.

Dorina és édesapja (Forrás: Ripost/ Olvasói fotó)

Az egri gyermek állapotának súlyossága miatt mentőhelikoptert is a helyszínre küldtek, de a légijármű csak a közeli bazilika mellett tudott leszállni, a Dorinák lakásához vezető utat a rendőrség biztosította abból a célból, hogy majd mentőkocsival a lehető leggyorsabban a helikopterhez vihessék.

Az esetről pénteken a Magyar Nemzet is beszámolt az alábbi cikkben.

Borítókép: A helyszín (Fotó: HROL/Berán Dániel)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.