Ezen az autópályán most nem lehet Budapestre jönni, teljesen lezárták

Monor felé kell kerülni a baleset miatt.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 08. 19. 11:19
Egy jól felépített gyakorlat keretében 2023. április 26-án Békés vármegyében, az M44-es autóút kardosi pihenőjénél két személyautó ráfutásos balesetet szenvedett, egy busz felborult, egy veszélyes anyagot szállító teherkocsiból pedig az ütközés következtében ammónia folyt az úttestre. A balesetet szimuláló gyakorlaton mentősök és tűzoltók is részt vettek. Fotók: Szőke Péter BM OKF Fotó: BM OKF/Szőke Péter Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Baleset miatt teljes szélességében lezárták az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalát, Monor közelében

– közölte az Útinform szombat délelőtt. A tájékoztatás szerint két személyautó ütközött; a forgalmi akadályt a 41-es Monor és a 35-ös Péteri csomópontok között Monor felé lehet elkerülni. 

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján azt írta, az egyik jármű motortere kigyulladt, a tüzet a monori hivatásos tűzoltók eloltották, majd áramtalanították az autókat. A helyszínen vannak a mentők is.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: BM OKF/Szőke Péter)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.